Tömeges mérgezésre tervezett élelmiszeripar: csöndes háború zajlik a lakosság ellen?
Az élelmiszeripar tobzódik a különféle sejtmérgektől, és nem rákkeltő szerektől. Sejtgyilkos virslik, GMO “szörny” zöldségek, agyontartósítózott húsok és konzervek.
Ráadásul mindezekről tudnak…
Azonban a gazdasági érdekek mellett a gyógyszerlobbival és a nagy gyógyszergyárakkal kötött szövetségük erősebb az tönkretett emberi életeknél is…
A Németeknél pár éve volt ,hogy Dioxinnal volt szennyezett az élelmiszer először arra gyanakodtak ,hogy a házi állatok takarmánya véletlen szennyeződött…
De mint kiderült Dioxinnal szennyezett sütőolajat szánt szándékkal keverték bele mert olcsó és a Német törvények szerint bizonyos Dioxin mennyiség alatt a szennyezett olajat is adhatnak a jószágoknak mint takarmány…
Az élelmiszerek készítése és fogyasztása drámaian ketté vált.
Még a legfejlettebb országokban is beleteszik a hulladékot is a karjába, mert ugye a profit!
A vegyi anyagokról már nem is szólva!
Az lenne a csoda, ha nem betegítené meg az embereket! Tömegesen.
Rengeteg olyan tanulmány van ma már, melyek mind azt bizonyítják, hogy a daganatos megbetegedések egyes fajtái, különösen a bélrák szinte járványszerűen terjed.
Korábban a 40-es, 50-es korosztálynál volt a jellemző, de ma már 25-30 éves embereknél is megjelenik.
Az orvosok és szakemberek nem merik kimondani a nyilvánvalót…
Hogy ezen betegségeket, vagy azoknak legalábbis egy részét ezen mesterséges, és adalékanyagokkal “teleszórt” élelmiszerek okozzák.
Aztán ott van még a rákkeltő virsli is, ami az összes élelmiszer közül a legundorítóbb módon és alapanyagokból készül.
Ama már a WHO is ki meri mondani, hogy napi 50 gramm feletti mennyiségű vörös feldolgozott hús fogyasztása bizony rákkeltő.
Mérjetek le egy darab virslit, hogy hány gramm… és mi magyarok bizony nagy virsli zabálók vagyunk, nálunk egyúttal a legmagasabb a különféle daganatos megbetegedések előfordulása…
Véletlen lenne? Aligha.