Érdekes világ

Tóth Gabi drámai üzenettel szólítja meg Krausz Gábort: áll a bál, ez tuti nem maradt visszavágó, viszont válasz nélkül!

Ez kemény. Nem csitult Tóthék harca!

Nem marad el a dráma ezen a héten sem Tóth Gabival és krausz Gáborral kapcsolatban.

Tekintettel arra, hogy Tóth Gabi üzenetében a szakításról van szó, a címzett tehát nyilván Krausz Gábor.

Hirdetés

Tóth Gabi pénteken egy automatikusan eltűnő Instasztoriban az alábbi mondatot reposztolta minden további kommentár nélkül:

„aki szeret, soha nem fogja hagyni, hogy jelentéktelennek érezd magad.”

Természetesen nem tudhatjuk, hogy mit szeretne ezzel mondani, bár felmerül a kérdés, hogy ha szeretne mondani valamit, akkor miért nem mondja, ha meg nem, akkor miért posztolt.

Mindenesetre nehéz nem arra gondolni, hogy a sejtelmes üzenet nyilván Krausz Gábornak szól, hiszen egy szakítós blogról való ez a mondat, és Tóth Gabi legutoljára ugye vele szakított.

Nem tudhatjuk biztosan, hogy az énekesnő tényleg jelentéktelennek érezte-e magát Krausz Gábor mellett, de nehéz elképzelni, hogy miért posztolta volna ezt, ha nem így volt.

De persze elvileg az is lehet, hogy Tóth Gabinak csak megtetszett ez a fenti mondat…

Hiszen kétségkívül egy nyilvánvaló igazságot fogalmaz meg) és nem is jutott eszébe, hogy az emberek majd esetleg az ő magánéletének függvényében próbálják majd értelmezni, amit kitett.

Tóth Gabi egyébként nagyon rá van most pörögve a mélyenszántó idézetekre, a legutóbbi posztja is egy ilyet tartalmazott, bár lehet, hogy a dekoltázsa sokak figyelmét elvonta az elgondolkodtatónak szánt üzenetről.

Azaz Tóth Gabi továbbra is abból él sokak szerint, hogy próbálja napi szintemn felhívni magára a figyelmet, ha kell, akkor botrányokkal.

Hirdetés

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.