Címlapsztorik

Tóth Gabi: mától ő „a Kárpátok Madonnája”, új nevet választott magának

Elmondása szerint állandóan kísérti őt a sötét oldal, de a hitét tisztán tudja tartani.

Az énekesnő a saját bőrén érzi a keresztényüldözést.

A Story Magazin Gabit – az eddigi életútjából kiindulva – egy igazán érdekes új becenévvel látta el. Egyik legújabb írásukban „a Kárpátok Madonnájaként” emlegetik őt.

Hirdetés

Ennek oka az, hogy a viselkedése sokak számára hasonlóan polgárpukkasztó és olykor értetlenkedést keltő lehet, mint a 80-as 90-es években fénykorát élő amerikai legendáé.

A világsztár ugyanis – akárcsak Gabi – kis túlzással minden lépésével el tudott kápráztatni valakit, ám mindemellett a legvérmesebb kritikákból is kijutott neki bőven.

Az élet mindenesetre őt igazolta, 63 éves korában még mindig igazi ikonként tekintenek rá, de vajon így lesz ez Gabival is?

Ami minden esetre szemet szúróan eltérő a két előadó karrierjében – a világsztárságon kívül –, hogy amíg Madonnát korábban már háromszor is kiközösítette az egyház,

addig a magyar énekesnő folyamatosan hirdeti a hit fontosságát, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson pedig a pápa előtt is énekelhetett.

Pedig sokan megjegyzik, hogy meglehetősne kétszínű az, amit művelt az utóbbi években.
Meg úgy összességében a teljes életútja.

Mint egy a pénz és hatalom felé forduló napraforgó.

Gondoljunk csak bele…

Eddig cici ki, fenék állandóan mutogatva, rázogatva, a keresztény megvilágosodás pedig jelentős fesztivál lehetőség és (köz)pénzmennyiség után állt be hirtelen nála.

Hirdetés

Mások legalább vele ellentétben befejezték a 8 általánost…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.