CímlapsztorikÉrdekes világ

Tóth Gabi összeomlott, sírva mondta: elege van a halálát kívánó kommentekből – VIDEÓ

Gyerekek, ez már tényleg valami tragikomédia! Most komolyan őt kellene sajnálnunk? Amikor meg a lájkokban fürdőzik, akkor bezzeg nem panaszkodott…

Meg amikor a 7 milliós rolex órát ráadta a hatalom…

Az énekesnő elsírta magát a Tényeknek adott interjúja során, miután a napokban meghozta a döntését, hogy eltűnik a közösségi oldalakról.

Hirdetés

Elmondása szerint amikor a gyermeke szóba kerül, nem bírja ki, hogy ne lábadjon könnybe a szeme.

Egy évvel ezelőtt vett részt az Eucharisztikus Kongresszuson, és amit azután kapott, azt nem tette ki az ablakba.

Az eseményt követően folyamatosan támadások érik a személyét, valóságos gyűlöletkampány vette kezdetét, amelyet lelkileg már elmondhatatlanul nehezen visel

– hangzik el az interjúban.

„Nem rejtettem véka alá a hitemet (…) nem egy titkos dolog volt (…) hogy én, a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy Szűz szent Mária. Nagyjából erre butítottak le”

– nyilatkozza Gabi.

Ezt azonban a közönségből sokan hihetetlennek érezték a celeb stílusa és múltja miatt. Ennek ellenére azt állítja, mindig is vallásos volt, de ezt a kislánya születése óta helyezi jobban előtérbe.

Miután évekkel ezelőtt az énekesnő belső vérzéssel és tüdőembóliával került a kórházba, a gyermekáldás szinte lehetetlenné vált a számára.

A baba érkezését csodának éli meg, ezért „fordul” nyilvánosan is a hit felé.

Hirdetés

ÍME:

A közösségi oldalain kommentelők között azonban akadt olyan is, aki a lehető legrosszabbat kívánta gyermekének és neki, de még a turnémenedzserén keresztül is üzengettek neki rosszindulatú követők.

Összesen 85 halálos fenyegetést kapott, és telefonon is zaklatták.

Na, de milyen az igazi Tóth Gabi?

Erre a kérdésre így válaszolt az énekesnő: „Semmi különleges nincs. Mondhatnám, nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. (…)

Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, anya lettem… és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amelyeket otthonról hoztam.

És akinek családja és gyermekei vannak, nem kell magyarázni ezt, hiszen pontosan fogják érteni, miért mondom ezt.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.