Érdekes világ

Tóth Gabi szinte megsemmisült a Várkert bazáros koncertjén: nem sokan voltak kíváncsiak a “matyó lotyóra”

A közönség nem örült, sokan csak arra jártak (mivel ingyenes volt) vagy a botrányok miatt jelentek meg katasztrófa turistaként – be is szólt Gabi a közönségének.

Tóth Gabi szinte megsemmisült a Várkert bazáros koncertjén: a közönség nem örült, sokan csak arra jártak (mivel ingyenes volt) vagy a botrányok miatt jelentek meg katasztrófa turistaként – be is szólt Gabi a közönségének. Részletek a kommentekben! ⬇

Ellenben a kommentelők rengeteg érdekes információt osztottak meg, többen ugynais jelen voltak Tóth Gabi Fricskás koncertjén.

Hirdetés

“Nem tudom miért gondolja,hogy ezzel a fölényes stílussal több kedvelője akad? Ha szépen csendben meghúzná a határt és nem provokálna a jelenlétével és a beszólásaival embereket,jobb lenne. Voltak mások is ilyen helyzetben,de nem tettek a rakott szekérre még egy lapáttal! Visszataszító viselkedés!”

-fakadt ki valaki azonnal.

Mások azt állítják, hogy bár Gabi végig próbált mosoylogni, nem b írta ki hogy ne szóljon ki a közönségének, akik nem voltak eléggé lelkesek.

Sőt, többen nevetgálni mentek ki meg videózni Tóth Gabit, lényegében gúnyoodtak rajta, katasztrófa turistákból állt a közönsége egy része, ami amúgy sem volt túl népes

-állítják.

Ekkor, az egyik szám között szólt ki egy ilyet.

Ez a dal arról szól, hogy a szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat és mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk.

A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal.

Nem kellenek itt holmi “rosszakarók”, te már rendesen leírtad magad. Látszik az iskolázottság és az intelligencia hiánya, még te vagy büszke arra, hogy leromboltad azt amit eddig felépítettél és a romokon szinte azonnal elkezdtél “szabadon szeretni”.

Hirdetés

Eddig családcentrikus, keresztény akárkinek állítottad be magad…ű

Tudod egyáltalán ki vagy te?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!