Érdekes világMisztikum

Trianon végig elterelés volt: EZ állt minden idők legnagyobb történelmi szemfényvesztése mögött!

Ha erről minden magyar ember tudna, forradalom törne ki…

Ezek csakis azt bizonyíthatják, hogy sokkal messzebb ért el a magyarok keze, mint azt bárki valaha el fogja ismerni a történelemben…

A magyarság eredetének eltüntetése

Egyszerűen nem akarják elismerni, hogy világhódító nép voltunk, és igazi kiválasztott civilizációk leszármazottai.

Hirdetés

Trianont követően az összes a jelenlegi határokon kívülre eső területen minden régészeti leletet begyűjtöttek, épp csak mielőtt a magyarság végleg összerakhatta volna a saját múltjáról szóló kirakóst…

Később több az MTA-nak és más intézménynek dolgozó tudós beismerte azt, hogy pénzt kaptak azért, hogy bizonyítékokat tüntessenek el.

Hogy egy egész nemzet múltját lúgozzák ki a kollektív emlékezetből.

Ez volt a valaha volt legnagyobb árulás, még Trianonnál is nagyobb sebet ejtett rajtunk, mivel a múltukat tépte ki a kezeink közül…

Habsburg megrendelésre történt nemzetrontás

Valójában Habsburg megrendelésre történt ez az egész “nemzetrontás”.

Sőt, egyes erősen összeesküvés elmélet szagú teóriák szerint – tehát ezt nem kell készpénznek venni – az sem kizárt, hogy maga Trianon valójában csak egyfajta elterelés volt.

Elkezdtek nyugaton rájönni arra, hogy a magyarság ébredezik.

Hogy feltárta a valódi múltat, és ki fog derülni az igazság arról, hogy mi a történelem egy kiválasztott népe voltunk, és erősek a régészeti és történelmi bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy talán az első civilizáció voltunk a Földön.

Egyes zsidó források is említik az ősmagyarokat, akikről ezen feljegyzésekben úgy írnak, mint egy olyan népről, ami mindig is létezett az ősi időktől fogva.

Hirdetés

A nyugati világ tudta, hogy a status quo fel fog borulni, ami majd 2-300 éve uralkodik a világban.

Ez a bizonyos jelenlegi, Vesztfáliai világrend ugyanis biztosította az erőviszonyokat és a hierarchiát kis és nagy nemzetek, szuperhatalmak és lenyomottak között.

Képzeljük csak el, mi történt volna, ha egy apró, picinek tűnő nemzet rájön, hogy a múltja jogán sokkal nagyobb tiszteletet és hatalmat követelt volna ki magának.

A magyar nép dicső múltját radírozták ki a történelemből

Más népek is felébredtek volna – nem csak a magyarság volt, és van elnyomva jelenleg is – és a vesztfáliai világrend megbukott volna.

A trianoni kegyetlen békediktátummal több legyet tudtak ütni egycsapásra.

Egyrészt példát statuáltak mások számára, hogy így jár az, aki a múltjában turkál, vagy csak elviekben is felmerül benne az, hogy a jelenleg uralkodó rendnek nekimenjen.

Másrészt ezzel sikerült feldarabolni, élve széttépni Nagy Magyarországot.

Gazdaságilag és demográfiailag ellehetetleníteni.

A háttérben pedig a különféle fennhatóságok alá kerülő történelmi és régészeti tudományos intézményeket elszakították egymástól.

A magyarság tehát nem volt képes végül összeraknia a saját múltját alkotó kirakós darabjait…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.