Misztikum

Ufó felvételt őrizget a Magyar Honvédség? Egy volt pilóta kitálalt, tisztán látszik rajta minden

A repülővel készített felvétel – aminek létezését persze semmi sem bizonyítja – a Magyar Honvédség tulajdona, akik az elmúlt 20 évben egyszer sem akarták nyilvánosságra hozni, a blogger szerint azonban a pilóta annak idején ügyvédet fogadott, mert megfontolás tárgyává tette, hogy sajátjának tekinti a felvételt és nyilvánosságra hozza.

Magyarország felett már a 2000-es évek elején is láttak azonosítatlan, repülő tárgyakat; az egyiket ráadásul a Magyar Honvédség pilótája.

Annak idején a World UFO Photos and News honlapja számolt be a 2001. szeptember 29-i esetről, amihez néhány kiragadott pillanatképet is mellékelt.

Hirdetés

A felvételeken, amiket állítólag egy katonai pilóta készített hazánk légterében, egy ezüstszínű, korong alakú repülő tárgy látható.

A pilóta elmondása szerint a tárgy előbb a gépe mellett tűnt fel, majd hirtelen nagy sebességgel mögé repült és eltűnt a felhők között:

„Tőlem balra láttam meg a fényes fémtárgyat, amelynek tökéletesen szabályos korong alakja volt.

Én egy felderítő géppel repültem,

így jött az ötlet, hogy bekapcsoljam a beépített filmfelvevőt.

Közben próbáltam nyugodtan tartani a repülőt, eszemben sem volt követni az objektumot, mert akkora sebességre én nem voltam képes”

Forrás: Promotions.hu

-idézte a pilótát az amerikai blog, aki a Honvédelmi Minisztérium vizsgálatának végéig teljes névtelenséget kért.

Ken Pfeifer, aki a blogjában írt erről az esetről, azt is hozzátette, hogy a Honvédelmi Minisztérium az üggyel kapcsolatos hivatalos megkeresésre sem kívánta kommentálni az esetet.

Amikor azonban közölték a minisztérium illetékesével a pilóta nevét, azt elismerték, hogy valóban létezik ilyen nevű pilóta a repülősök kötelékében, ahogy azt sem tagadták, hogy az illető szokott felderítő gépeken repülni.

Hirdetés

A repólővel készített felvétel – aminek létezését persze semmi sem bizonyítja – a Magyar Honvédség tulajdona, akik az elmúlt 20 évben egyszer sem akarták nyilvánosságra hozni, a blogger szerint azonban a pilóta annak idején ügyvédet fogadott, mert megfontolás tárgyává tette, hogy sajátjának tekinti a felvételt és nyilvánosságra hozza.

Arra hivatkozott, hogy amikor a felvételt készítette, nem volt szolgálatban, csak szívességből és üzemanyag-takarékossági okokból segítette ki feletteseit azzal, hogy a kért helyre vitte a repülőt és annak szállítmányát.

Forrás: Promotions.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!