Misztikum

Ufók egy másik világból: a Pentagon elhallgatott aktái a Földön állomásozó idegekről beszélnek?

Mindent a kis zöld űrlényekről… Katonai feljegyzések, kormányzati beismerések.

Információk és bizonyítékok a kormány legfelsőbb szintjeiről.

Még a CIA is nyakig benne volt?!

Hirdetés

Az idegenek és a CIA

A CIA archívumában számos olyan feljegyzés megtalálható, melyek bizonyítják: a szövetségi és egyéb titkosszolgálatok foglalkoztak a földönkívüliekkel kapcsolatos ügyekkel.

Már önmagában ez a tény sokak számára hitelesíti az ufó-összeesküvés elméleteket és magát Roswellt.

Az elmúlt évek termése közel 12.000 oldal, mely ufó észlelésekkel kapcsolatos. Korábban ezek hosszú évtizedeken át titkosítva voltak de lejárt róluk az 50 éves titkosítás.

A titkosítás hatálya alól kiesett akták nagyjából végig követik a CIA ufokkal kapcsolatos anyagait az 1940-es évektől egészen napjainkig.

Néhány aktában kihúztak sorokat, neveket, de ezeket valószínűleg már a dokumentumok keletkezésekor megtették és így kerültek az archívumba.

Ezek mind bizonyítják, hogy Roswell körül is bőven volt mit elhallgatniuk, és hogy az idegenekkel ténylegesen foglalkoztak, bármi is hazudtak a közvélemény és a média számára…

Titkos ufó-kísérletek a hadseregnél

Az akták számos esetben utalnak olyan dolgokra, melyek mintha egy titkos katonai kormányprogramot rajzolnának ki.

Sokak szerint a titkos technológia, mely valójában egyes mai modern lopakodó gépeket hajt, nem máshonnan van, mint Roswellből.

A lezuhant csészealj műszaki megoldásait az 51-es körzetben próbálták visszafejteni, de hosszú évtizedeknek kellett eltelnie, mire rájöttek, hogy a csészealj egyes elemei, alkatrészei hogyan működnek.

Hirdetés

Sokak szerint léteztek később amerikai ufó flották is, melyeket ezek alapján alkottak meg, és amikkel gyakorlatoztak, és ezekből születtek a későbbi szupercsöndes lopakodók, mint amilyen a máig titokzatos TR-3B.

Erről az utóbbiról úgy tartják, hogy 50 évvel előzi meg a jelenleg a közvélemény által ismert technológiákat…

Amerikai ufó prototípusok

Bizonyítékok is vannak arra, hogy hadsereg valóban foglalkozott korong alakú tárgyak röptetésével.

Az Avrocar nevű próbálkozásról rengeteg akta, feljegyzés, műszaki leírás és videó maradt fenn.

Az Egyesült Államok légiereje Project 1794 néven fejlesztetett repülő csészealjat a kanadai Avro repülőgépgyárral.

Egy 1956-os irat szerint a szokatlan alakú harceszközt megvalósíthatónak találták a repülőgyár mérnökei. Még azt is elképzelhetőnek tartották, hogy a csészealj nekifutás nélkül, helyből szálljon fel.

Az eredeti tervek szerint a csészealjnak a hangsebesség három-négyszerese lett volna a csúcssebessége, és harmincezer méteres magasságra tudott volna felemelkedni.

Egyedül a jármű hatósugara tűnik csekélynek, kevesebb mint 1900 kilométert tett volna meg egy feltöltéssel a Project 1794. Budapestről egészen Barcelonáig tudott volna repülni egy tank kerozinnal, és az út alig fél órát vett volna igénybe.

Idegen testek boncolása, technológiai “visszafejtés” az 51-es körzetben

Emery Smith tanúvallomásai alapján az 51-es körzetben nem csak a csészealj műszaki megoldásainak tanulmányozása zajlott.

Idegen testek boncolása, a biológiai felépítésük vizsgálata.

Elmondása szerint az egész karrierje azzal indult, hogy sebészeti asszisztensként kapott kiképzést a légierő által.

Később idegen, vagy legalábbis ismeretlen eredetű testrészeket is vizsgálnia kellett, erről sok esetben felettesei sem árultak el semmit, és nagyon titkolóztak.

Smith számos interjút adott a Kozmikus Közzétételben és máshol, ahol beszélt a vállalati / katonai kísérletekben való részvételéről, melynek során körülbelül 3000 szövetmintát vizsgált, melyek földönkívüliektől, hibridektől és más egzotikus életformáktól származtak.

Azt állítja, hogy a Kirtland Légierő Bázis titkos föld alatti létesítményeiben és másutt körülbelül 250 földönkívüli testen hajtott végre boncolást.

Valósággal nagy üzemben zajlott ez a dolog, szerte az államokban, de a világ távoli pontján is léteznek bázisok, többek között az Antarktiszon is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!