CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Ufók szálltak be a háborúba Ukrajna oldalán? Sokkló felvételek járták be a netet

Egyre több jelentés érkezik arról, hogy ismeretlen, minden létező fizikai törvényt áthágó manőverekre képes szerkezetek cikáznak a háborús zónák felett.

Az oroszok brutális veszteségei valójában a földönkívüli támadásnak köszönhető – merültek fel különféle összeesküvése elméletek.

Egyre biztosabb, hogy zajlik valami, amiről nem tudunk, Egy titkos, talán nem is földi erdejű hadművelet az oroszok ellen?

Hirdetés

Az utóbbi napokban rendre bukkantak fel különféle ufókat ábrázoló felvételek, melyek állítólag Ukrajnában készültek.

Azt is tudni lehet a tények alapján, hogy az oroszok nm várt lassúsággal veszik be az országot, és nagyon súlyos veszteségeket szenvedtek.

A közösségi médiában tűnt fel több olyan összeesküvés elmélet is, mely szerint az orosz hadseregre nem csak ukránok, hanem földönkívüliek, ufók támadtak.

A Földet folyamatosan figyelő, és titokban a kormányokkal kooperáló idegenek már a korábbi háborúkban is részt vehettek, például Szíriában, annak idején számtalan bizarr szerkezetet mutató felvétel terjedt el.

Akárcsak most, Ukrajna esetében.

Különféle fényjelenségekről számoltak be, repülő korongokról, és követhetetlen manővereket végző tárgyakról, amit túl gyorsak és hangtalanok voltak ahhoz, hogy ember alkossa légi járművek legyenek.

A tömegesen megsemmisülő orosz tankok és harckocsik mögött talán épp fa földönkívüli “haderők” állhatnak -vetik fel sokan a videók kapcsán.

Persze számos fényjelenségre valójában létezhetnek logikusabb magyarázatok is.

Mint például drónok, vagy eddig nem ismert nyugati fegyverek, amiket most vetettek be az ukránok oldalán.

Hirdetés

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.