CímlapsztorikÉrdekes világ

Új világrendről, és a privát bankjairól kérdezték Jacob Rothschildot – videó Az utcán kapta el valaki és felelősségre vonta…

Érdekes válaszok születtek!

Ő és a családja birtokolja világ vagyonának nagy részét. Az arcából és abból a néhány mondatból mindent le lehet olvasni. Szerintetek hazudik?

Elképesztő videó került fel az internetre, melyen az utca emberének sikerült valahogyan elcsípni az egyik Rothschildet.

Hirdetés

Jacob Rothschild éppen kifelé jött valahonnan, amikor megállították, és megkérdezték néhány dologról.

A két férfi a Bilderberg-csoportban betöltött szerepéről is kérdezte a bankárdinasztia vezetőjét, és elmondták neki, hogy az emberek nem félnek, és várják, hogy a bankok világa egy napon majd véget érjen.

Érdekes reakciókat lehet megfigyelni Jacob Rothschild arcán.

Sokak szerint a hallgatása szinte mindent elárult, merthogy Jacob az gyors interjú alatt nem sokat mondott, lényegében a két riporterre hagyta a dolgokat, mintha nem is érdekelné az egész.

Mindeközben arcán széles mosoly ült…

Még akkor is csak mosolygott, amikor családja bűneivel szembesítették, hogy rengeteg háború, és emberéletek milliói által lettek tehetősek, vagyonosok.

Ennél a résznél a bankár arca beszédes volt, és a szünet, amit azelőtt hagyott, hogy újra megszólalt.

Sokak szerint nagyon jól tudta, hogy miről beszélnek neki, és az érdektelenség abból adódott, hogy már így is MINDEN az övé.

Talán még maguk az interjúztatók sem tudták, hogy az Új világrend már meg is született, és egyre nagyobb erőre kap az elkövetkező években.

Hirdetés

Jacob Rothschild ezt már rég tudja, és azt is, hogy a világ lakosságának nagy része túl sem fogja élni a nehéz időket

-írják és jegyzik meg többen.

Talán ez lehet a széles és zavart mosoly mögött…

A Rothschild dinasztia tagjaival kapcsolatban ma a neten különféle összeesküvés elméletek terjednek többek között arról, hogy egy úgynevezett Új Világrendet akarnak felépíteni és eladósítani a bolygó valamennyi nemzetét.

Még hajmeresztőbb konteók szerint a bankárdinasztia tagjai nem is emberek hanem úgynevezett alakváltó idegenek, azaz reptiliánok.

Mindezekre azonban soha nem tudott semmilyen konkrét bizonyítékot felmutatni, így minden bizonnyal egyszerű városi legendákról lehet szó.

Ugyanakkor tényszerű, hogy gazdagodásuk minimum egy bűnügyi krimibe illő, mint szinte minden befolyásosabb család “fölemelkedése” az 1800-as évek végtől, az 1900-as évek elejétől kezdődően.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!