Címlapsztorik

Ultimátumot adtak Orbánnak: minden megmutatnak ami a kórházakban zajlik

Ha tényleg olyan brutális állapotok uralkodnak, akkor abba bele is bukhat – vélik sokan. Hamarosan felfeslik a hazugság fátyla, és kiderülhet, mi is zajlik a covid-osztályokon!

„Hisszük, hogy a polgárok alapvető döntéseinek (oltás, korlátozó intézkedések fegyelmezett betartása) meghozatalát elősegítené, ha szembesülnének a valós helyzettel, azzal, amit az egészségügyi dolgozók nap mint nap átélnek”

Ez állt a MOK, Magyar Orvosi Kamara közleményében.

Hirdetés

A Magyar Orvosi Kamara szerint be kéne engedni az újságírókat a kórházakba. Ugyanezt kérte a napokban valamennyi sajtóorgánum. Ezt azonban a kormány egyelőre megtagadta, sőt, Kovács Zoltán cinikusan megjegyezte, hogy nem kamerázgatni kellene, hanem hagyni az orvosokat dolgozni.

Azonban a fagyi visszanyalt, mert most maguk az orvosok kérik, hogy mutassák meg ami bent zajlik!

Pláne úgy, hogy valamennyi nyugati országban készültek már filmek a covid-osztályokról, ez itthon is segítene az embereknek megérteni, mennyire súlyos a betegség és mi történik pontosan azzal, aki súlyosabb állapotban bekerül.

Még az emberek oltási kedvét is fel lehetne fele tüzelni.

„Nem gondoljuk, hogy ezzel akadályoznák az a kórházban zajló munkát, sőt, azzal, ha a tudósítások következtében az emberek komolyabban vennék a járványügyi szabályokat, csak segítenék az egészségügyi dolgozókat abban, hogy csökkenjen rajtuk a jelenlegi nyomás. Mindenkinek az lenne az érdeke, hogy a járványnak minél hamarabb vége legyen.”

-jelentette ki a MOK.

Ezzel lényegében egyfajta ultimátumot adtak Orbánnak.

Sőt, a korábban nagy port kavart leinasozás miatt az egészségügyi szakemberek jó része szintén ultimátumot adott a magyar miniszterelnöknek, hogy akkor ők “kipakolnak”, és megmutatják ők maguk, hogy mi is zajlik a covid-oszályokon.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.