Érdekes világ

Valójában “ŐK” uralják a társadalmat, és veszik el mindenki elől azt ami jár?

Egy elgondolkodtató írás arról, hogy miért osztják meg mindig, minden pillanatban a társadalmat az egész Földbolygón, minden kontinensen, minden országban.

ELEMI ÉRDEKÜK, hogy egymással háborúzzunk és ne vegyük észre azt, ami nyilvánvaló!

Zavatszki Milán tette közzé Facebook oldalán az igen elgondolkodtató írását, ami tényleg kendőzetlenül leírja azt a világot, melyben most élünk, és ami tulajdonképpen a világelit működésének alapja már több ezer éve, mióta létezik ember a Földön.

Hirdetés

Íme:

“Ebben a képben minden benne van.

A felettünk uralkodó elit, a politikusok hatalmának záloga.

Az embereket egymásnak uszítás mesterei valójában mindvégig azért találtak ki különféle jól hihető, átélhető meséket, narratívákat “másokról”, hogy eleve távolságtartással közeledjünk azok felé, akik más élethelyzetben vannak, máshogy értelmezik a híreket, más focicsapatnak drukkolnak, más vallásúak, vagy egyszerűen csak más a munkájuk.

Az atomizált társadalom évezredek óta megbízhatóan szállítja az egyesülni képtelen, a saját sorsát mások kezébe rakó tömeget.

Az emberek egymás ellen vannak uszítva.

Mindenki homlokára méretes cetli van ragasztva a hatalom által, amikbe a másik oldal belevetítheti a legnagyobb félelmeit és ellenszenvét, hogy kit miért lehet utálni.
De hisz éppen ez a cél…

Hiszen ha egymásnak ellenségei vagyunk, addig is egymás cs-szegetésével vagyunk elfoglalva. Addig is egymással harcolunk.

A másikkal kiabálunk, a szomszédot, a meleget, a zsidót, a romát, az újgazdagot tekintjük ellenségnek.

Hirdetés

Pedig az igazán nagy ellenségeink a parlamentekbe ücsörögnek, országokat vezetnek és öltönyökben járó, adófizetői pénzekből rajtunk élősködő f-szkalapok.”

Szerintetek igaza van?

Elgondolkodtató, hogy tényleg így működhet valamennyi társadalom a bolygón, miközben a felettünk uralkodó elit a szemünket is kilopja?

Forrás: Zavatszki Milán

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.