CímlapsztorikÉrdekes világ

Végső üzenet a Földtipró emberiségnek: pusztító faj vagyunk egy elzárt rezervátumban

Használhattuk volna a harcolni szót is, de igazából a harccal kényszerített béke soha nem lehet tartós.

Az emberiség óriási nagy dilemmája a mai napig is az, hogy milyen utat járjon.

Egyrészről ott vannak Isten „szent bolondjai”, akik vetnek, aratnak, békében élnek egymás mellett több ezer év óta anélkül, hogy ha az égre néznek, azonnal a Holdon szeretnének területeket vásárolni, és bankokat létesíteni.

Hirdetés

Az emberiség másik csoportja a békétlen, akik folyamatosan újabb célokat tűznek ki, és a kitűzött célokon taposva újabb célok felé halad, és eközben mindent maga alá gyűr.

Amikor a piramis tetejére ér, nagyon magányos. Körülnéz, minden az övé, de a környezetét teljes egészében kipusztította.

Na most, ez utóbbi típus, aki a világunkat irányítja, ez az, aki az igazmondót, Isten fiát, Isten igazi bolondját megölette, mert egyszerűen nem tudta elviselni a békét, a szeretetet, az egymás mellé rendelő társadalmak hosszú távú elixírjét.

Jézus keresztre feszítői még ma is köztünk élnek. Ugyanabban a szemléletben, ugyanazzal az energiával próbálják a még meghódítandó utolsó morzsákat is magukévá tenni a Földanya testén, nem törődve azzal, hogy az utolsó darabka után már nincs, amit maguk alá gyűrjenek.

A békét meg kell teremteni. A Földet mindaddig elborítja a gaz, amíg igazi kultúrnövények nem fedik el a Földanya testét.

Amikor megfelelő tömegben lesznek jó szándékú, szeretetteljes, egymást szerető és tisztelő emberek, akkor a gaz visszahúzódik, mert akkor már egyszerűen nincs alternatívája.

A gyomember úgy elszaporodott, hogy szinte már egy talpalatnyi tiszta föld sincs, ráadásul a gyomember talpa alatt sincs más, csak beton és aszfalt.

A birtokbavételének egyik végzetes pecsétje az, hogy megfolytja a Földanyát is, és a Föld sem tud lélegzetet venni az Ő környezetében.

Hogy mit adhat Isten igazi gyermeke?

Hirdetés

A Földanyával való békés együttélést, a Föld többi élőlényével való békés együttélést, a szeretetet, a boldogságot.

Egy olyan fajta tudást, amit a jelenlegi ember el sem tud képzelni.

Egy olyan fajta hatalmat, ami jelen van az Isten arcára készített emberben, ami a teremtés minden lehetőségét Isten bolondjának kezébe adta. Úgy teremt, hogy nem kellenek neki vaskohók, nem kellenek neki hitelek, bankok, vasútvonalak, bármit elő tud állítani.

Úgy tud dimenziókat lépni, hogy önmagát meghaladva legyőzi az időt és a teret, és bárhol meg tud jelenni a világegyetemben.

Ez egyelőre felfoghatatlan a jelenlegi káoszban élő embernek, hogy nemcsak időtlen vasszekerével tud bármit megtenni az Univerzumban, hanem sokkal több lehetősége van Isten tiszta szemű bolondjaként.

Nincs más út. Megpróbáltuk ezt is.

Nézd meg uzsoravilágunk uzsoraéletének borzasztó éhes embertömegét, akik ácsingóznak a Marsra, ácsingóznak új bolygókra, és fel sem fogják, hogy azért nem érhetik el soha, mert a Jó Isten nem fogja megengedni a Föld tipróinak, hogy más bolygókat ugyanezzel a szemlélettel hódítsanak meg.

Nem engedi, hogy ott is bevezessék az uzsorakamatot, hogy kockáról-kockára leaszfaltozzák a szent földeket, hogy rabszolgasorsba juttassák az ottani lényeket, miközben nem veszik észre, hogy Ők az igazi rabszolgák.

A földtiprók nem tesznek mást, mint birtokba veszik a Földet, utána egész életükön át attól remegnek, hogy a birtokuktól megfosztják őket. Ez az igazi rabszolgaság.

Isten bolondja szánt, vet, arat, él a Nap alatt, szereti a Földanyát, szereti Istenét, szereti embertársait, és nincsenek ilyen vágyai, hogy eltiporja a szomszéd közösséget, falvait, hogy magáévá tegye a világ összes asszonyát, hogy az övé legyen a világ összes javadalma.

Ez csak a földtiprók álma.

Ki volt az az agyament, aki azokat a törvényeket létrehozta, amelyeket egyébként lassan senki nem képes betartani a Földön, és azt állította, hogy ettől fog működni a világ?

Ezt a drága agyament embertársunkat kellene végre jól zrityón rúgni, és elmagyarázni neki, hogy mire született itt az emberiség, mire született itt az élet!

Tehát ha békét szeretnétek, tegyetek érte!

Ne legyen a gyomnövénynek helye tiszta földjeinken, és a földtiprókkal értessük meg, hogy egyetlen út van: egymás mellett békében és tiszteletben élni.

Egymást letiporva egy idő után egy talpalatnyi föld sem marad senkinek Földanyánk testén.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.