Misztikum

Volt NASA űrhajós: kapcsolatban vagyunk a földönkívüliekkel: egész kultúrákkal

A híres NASA űrhajós kitálalt arról, hogy amit is tud pontosan a világkormányzat a földönkívüliekről. “Ha az emberek tudnák amit tudunk, nem tudnának nyugodtan aludni”.

O’Leary éveken át a Princeton Egyetem fizika tanszékének tagja volt. Szerinte komoly bizonyítékok vannak arra, hogy bolygónkat földönkívüli lények látogatják.

Azt állította, hogy a fejlett civilizációk nagyon régen érkeztek a Földre, és ezek a civilizációk olyan technológiát alkalmaznak, amely a tudatosságon alapul.

Hirdetés

Dr. O’Leary a Williams College-ba járt, és 1961-ben fizikából szerzett diplomát. Ezután a Berkeley-i Kaliforniai Egyetemre járt, majd 1967-ben szerzett filozófia doktori fokozatot csillagászatból

-írja az ÚjVilágtudat.

Tagja volt az Amerikai Tudományfejlesztési Szövetségnek és az Amerikai Geofizikai Unió Planetológiai Szekciójának titkára volt.

Emellett ő vezette a NASA Ames Summer Study on Space Settlements Asteroid Resources Group csoportját is.

Alapító tagja volt az Új Tudomány Nemzetközi Szövetségének és az Új Energia Mozgalom első elnöke volt. A World Innovation Foundation munkatársa és a Princetoni Egyetem fizikaprofesszora volt.

Miután O’Leary kilépett a NASA-tól, Carl Sagan 1968-ban meghívta egy előadásra a Cornell Egyetemre. 1968 és 1969 között csillagászati kutatóként, 1969 és 1971 között pedig adjunktusként dolgozott a Cornellen. Az 1970-1971-es tanévben O’Leary vendégkutatóként dolgozott a California Institute of Technology-ban.

A Mariner 10 Venus-Mercury TV tudományos csapatának helyettes csoportvezetője volt. A NASA csoportos teljesítménydíjjal ismerte el a csapat erőfeszítéseit.

Egy élő interjú során Kerry Cassidyvel, a Project Camelot munkatársával, megosztott néhány lenyűgöző meglátást Carl Sagannal kapcsolatban.

O’Leary és Sagan évek óta barátok voltak, de amikor O’Leary úgy döntött, hogy elhagyja a Cornellt, összevesztek.

Hirdetés

Távozása után O’Leary elkezdte felfedezni Carl munkáit. Azt állította, hogy a Viking által 1975-ben lefényképezett, emberi arcra hasonlító ikonikus marsi formációt Sagan megváltoztatta, mielőtt nyilvánosságra hozták:

“Nagyon nagy csalódás volt számomra, mert nem csak tévedett Carl, hanem még adatokat is hamisított. Közzétett egy képet az ‘Arcról’ a Parade Magazine-ban, egy népszerű cikkben, amelyben azt mondta, hogy az csak egy természetes képződmény, de a képet úgy módosította, hogy ne tűnjön arcnak.”

1990 májusában O’Leary kiadott egy tanulmányt “Az arckép elemzése a Marson és a lehetséges intelligens eredet” címmel, amely csak tovább bizonyította szkepticizmusát.

A Journal of the British Interplanetary Society folyóiratban jelent meg, amelyben O’Leary kijelentette:
“Kezdtem rájönni, csupán közvetlenül tudományos szempontból, nem csak hallomásból, hogy ez az ember összejátszott a NASA-val, hogy lehet, hogy többről van szó, mint korábban… Carl egy bizottságban volt, számos jelentős emberrel.

Volt egy jelentés, amelyet a Brookings Intézet adott ki 1961-ben, és akkoriban ismertem meg Carlt, azokban az években; a ’60-as évek volt többnyire, amikor szorosan együtt
dolgoztam vele.

Ő és ez a másik csoport azt mondták: Nos, ha valaha is megjelenik a Földön valami, akkor azt el kell titkolni. Csak így tudjuk ezt kezelni, mert ha nem, akkor az túl nagy kulturális sokk lenne.”

  1. szeptember 18-án Dr. O’Leary az Új Tudomány Nemzetközi Fórumán, a coloradói Fort Collinsban ezt mondta: “Az Egyesült Államok
    kormányán belül egy titkos csoport közel 50 éve tartja távol a tömegeket az UFO-któl és a földönkívüli kapcsolatoktól. Kapcsolatban állunk
    földönkívüli civilizációkkal. Ezt az információt valószínűleg a CIA, az NSA és a DIA elit csoportja eltussolja. Ez a kis csoport jól ismeri a
    megőrzendő titkokat. A Watergate és az Irán-Contra-ügy csínytevés ehhez a kozmikus Watergate-hez képest, amely UFO-król, földönkívüliekről,
    elmekontrollról, géntechnológiáról, szabad energiáról és antigravitációról szól.”

O’Leary nemcsak a földönkívüliek jelenlétét vetette fel a Földön, hanem egy arc létezését is a Marson. Ő írta Steven Greer “Hidden Truth, Forbidden Knowledge” című könyvének bevezetőjét is.

A könyv olyan elnyomott idegen technológiákról szól, mint a szabad energia, az antigravitáció és a földönkívüli jelenlétről a Földön.

“Komolyan fennáll annak a lehetősége, hogy a világűrből, más civilizációkból látogattak és látogatnak hozzánk már évek óta. Hogy kik ők, honnan származnak és mit akarnak, azt szigorú tudományos vizsgálatnak kell alávetni, nem pedig a bulvárlapoknak kell tárgyalniuk.” – Lord HillNorton admirális, volt védelmi vezérkari főnök, a Királyi Haditengerészet ötcsillagos admirálisa, a NATO Katonai Bizottságának elnö

“Más csillagrendszerekből származó intelligens lények járták és látogatják Föld bolygónkat. Különféleképpen nevezik őket látogatóknak, másoknak, csillagembereknek, ET-knek, stb… Most is látogatják a Földet; ez nem sejtés vagy sóvárgó gondolkodás kérdése.” – Theodor C. Loder

III, Phd, Professor Emeritus Földtudományok, New Hampshire-i Egyetem

“A földönkívüliek közöttünk élnek, és valószínűleg közülük legalább ketten az Egyesült Államok kormányával dolgoznak együtt.

Évtizedekkel ezelőtt más bolygók látogatói figyelmeztettek minket, hogy merre tartunk, és felajánlották a segítségüket.

De ehelyett mi, vagy legalábbis néhányunk, fenyegetésként értelmeztük a látogatásukat, és úgy döntöttünk, hogy először lövünk, és utána kérdezünk…

Mert tudom, hogy azok. Ami azt illeti, évezredek óta látogatják bolygónkat.”

– Paul Hellyer, volt kanadai védelmi miniszter

“A népem a csillagemberekről mesél, akik sok generációval ezelőtt érkeztek hozzánk. A csillagemberek spirituális tanításokat, történeteket és kozmosztérképeket hoztak, és ezeket ingyen kínálták. Kedvesek, szeretőek voltak, és nagyszerű példát mutattak.

Amikor elhagytak minket, a népem tagjai azt mondják, olyan magány volt, amilyen senki más után nem volt.”

– Richard Wagamese, Ojibwa-i indián szerző.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.