Misztikum

Warren Shufelt mérnök kitálalt: reptilián hüllőváros van Los Angeles alatt!

1933-ban George Warren Shufelt Los Angeles-i bányamérnök kijelentette, hogy feltalált egy forradalmian új eszközt az olaj, arany és egyéb értékes erőforrások földalatti lelőhelyeinek feltárására, valamint földalatti üregek és barlangrendszerek felderítésére.

Ezt a dolgot “röntgengépnek” nevezte , bár úgy nézett ki, mint egy rézhuzalra felfüggesztett inga egy hengeres üvegházban, amely három támaszon lévő fekete dobozban volt elhelyezve

Hirdetés

-számolt be róla az ÚjVilágtudat

George Warren Shufelt elmondta, hogy gépe “röntgensugarak” segítségével képes elemezni az anyag kémiai, elektromos és fizikai tulajdonságait Warren Shufelt mérnök, aki felfedezte a hüllők városát Los
Angeles alatt nagy mélységben, több kilométerre a felszín alatt.

Ehhez egy bizonyos titokzatos folyamatot használt, amelynek részleteit Schufelt nem
igazán magyarázta el senkinek, de biztosított mindenkit, hogy ez egy “nemrég felfedezett tudományos elv”.

Shufelt ezután elkezdte használni titokzatos készülékét Los Angelesben arany és más értékes anyagok után kutatva.

És egy napon, amikor éppen a város központjában dolgozott, a készüléke olyan adatokat adott ki, amelyek azt mutatták, hogy kiterjedt alagútrendszer van a föld alatt.

Shufelt elmondta, hogy ezek a kanyargós alagutak egészen a Mount Washington tetejéig vezettek, és még a Santa Monica-öböl alatt is elhaladtak.

És ezek nem csak a földbe ásott átjárók voltak, hanem Shufelt szerint egy hozzáértő és felépített labirintus, amelyet különböző méretű helyiségekkel és kamrákkal hoztak létre.

És mindez akkora léptékű volt, hogy Schufelt becslései szerint legalább 5 ezer ember könnyen elférne ott.

Még meglepőbbek voltak azon szavai, miszerint nagy aranytartalékokat tárolnak a föld alatti helyiségekben és alagutakban. Shufelt hamarosan térképet készített erről a földalatti “városról”.

Hirdetés

“Rájöttem, hogy egy alagutakból álló labirintus fölött vagyok, és feljegyeztem az alagutak lefutását, az alagút útvonala mentén szétszórt nagy helyiségek elhelyezkedését és az aranytárolók helyét. De ennek nem láttam értelmét.

Röntgenképeim az alagutakról és helyiségekről, amelyek föld alatti üregek, tudományos bizonyítékai létezésüknek.”

A válaszokat keresve Shufelt elment a helyi hopi indiánok egy régi főnökéhez, akit Little Greenleaf főnökként ismertek, aki úgy tűnt, jól ismerte az itt létező ősi alagútrendszert, és elmesélt neki egy meglehetősen bizarr legendát.

Little Greenleaf szerint évezredekkel ezelőtt élt itt egy emberfaj, a maja indiánok ősei, akiket gyíknépnek, más néven “hüllőknek” nevezett, mert a gyíkokat a hosszú élet szimbólumaként imádták.

Ez az elveszett civilizáció technológiailag és intellektuálisan rendkívül fejlett volt a korát messze meghaladóan, sok találmányuk és mechanizmusuk volt, valamint rengeteg aranyuk.

De egy napon a világuk véget ért, amikor körülbelül 5000 évvel ezelőtt hatalmas meteorraj zúdult
rájuk.

Kevesen élték túl azt a katasztrófát, és csak a földalatti menedékhelyekre való visszavonulás mentette meg őket.

Ezután egy egész várost építettek a föld alá, és egy titokzatos vegyi oldattal dolgozták meg a követ, amely megolvaszthatta a sziklát. És megerősítették az alagutakat és a helyiségeket egy ismeretlen, továbbfejlesztett betonformával.

Sok helyiséget raktárnak, de még inkább aranyraktárnak alakítottak ki. A “gyíkemberek” annyira féltek visszatérni a felszínre, hogy további két várost építettek a föld alá – az egyik a kaliforniai (ma egy nagy UFO-tevékenység helyszíne), a második pedig jelenleg mindenki számára ismeretlen. Ez az ismeretlen város volt a legnagyobb a három közül, és egy földalatti civilizáció központjává vált.

A Los Angeles alatti alagutakban Shufelt felfedezte az általa “Kulcsszobának” nevezett helyiséget, amely a hopi legenda szerint 37 hatalmas
aranytáblát rejtett, amelyek az emberi faj eredetének feljegyzéseit tartalmazták.

“Röntgen-rádióm felfedte a három elveszett város egyikének helyét a Csendes-óceán partján. A helyi várost a gyíkemberek ásták ki egy nagy katasztrófa után, amely körülbelül 5000 évvel ezelőtt történt.

Ez a legendás katasztrófa egy hatalmas tűznyelv formájában jelentkezett, amely délnyugat felől tört ki, és minden életet elpusztított az útjában, és az út több száz mérföld széles volt.”

“A várost a föld alá ásták, hogy elkerüljék a jövőbeni tüzeket. A labirintusok városa feletti dombok kupoláiban található nagy szobákban 1000 családot helyeztek el, a katakombákban pedig különféle gyógynövények romlandó készleteit tárolták, hogy hosszú ideig élelmet nyújtsanak a
gyíkok népének,”

– mondta Shufelt.

Shufelt elkezdett terveket készíteni a földalatti város feltárásának megkezdésére. Engedélyt kapott a megyei felülvizsgálati testülettől, hogy 300 méteres mélységig ásson a földbe, és 1934 februárjában megkezdte az ásatásokat a North Hill Street melletti üres telken, közvetlenül a nagy aranyboltozat felett.

Shufelt azzal érvelt, hogy amikor a kincset megtalálják, a városi hatóságok átvehetik a lelet felét. A média lelkesen terjesztette az aranyról szólótörténeteit, és az ásatási helyszín hamarosan igazi “cirkusz” lett, ahol hatalmas tömegek figyelték a munkásokat.

A munkások több napig ástak a földben, de amikor 9 méterre értek, bőséges iszaprétegekre bukkantak talajvízzel, ami után az ásott lyuk beomlott.

A munka lelassult, és az aranyat soha nem látták. A közvélemény és a sajtó érdeklődése fokozatosan elenyészett, majd Shufeltnek elfogyott a pénze a munkálatok folytatására.

A következő években semmi sem változott, Shufelt feledésbe merült, és 1957-ben szegénységben halt meg.

Titokzatos röntgengépe időközben eltűnt, és mindeddig nem találták meg…

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.