Érdekes világ

Zelenszkij megindult: a Krím visszafoglalása lehet a végső hadicél, Putyin őrjöng

Elindult valami? Putyin teljes bukása és az orosz haderő visszavonulása jöhet?

Több robbanást jelentettek az oroszok által megszállt dél-ukrajnai Melitopol városából, az önhatalmúlag kikiáltott Donyecki Népköztársaságból és az Oroszország által elcsatolt Krímből.

Több rakéta is becsapódott, elkezdődött a Krím elfoglalása?

A Melitopolt irányító orosz adminisztráció szerint több rakéta csapódott be a városba, két ember meghalt, és tíz megsebesült.

Hirdetés

Egybehangzó sajtóhírek szerint Ukrajna néhány órával ezelőtt rakétatámadást indított az oroszok által megszállt Melitopol városa ellen.

Közben az orosz állami média úgy értesült, hogy vasárnap reggel 20 rakéta csapódott be a Donyecki Népköztársaság területére.

Ezektől független információk pedig azt állítják, hogy az Oroszországhoz csatolt Krímben is több robbanás történt, többek között egy orosz katonai laktanyánál.

Ezen mindent elbukhat az orosz haderő

Logisztikai szempontból nagy jelentősége van Melitopolnak, ha a várost elveszítik a megszálló erők, akkor a teljes orosz védelmi vonal összeomlik egészen Herszonig.

Az ukrán erők előtt pedig megnyílik az út az elcsatolt Krím felé…

A Guardian szerint orosz tisztviselők közben arról számoltak be, hogy ukrán rakéták csapódtak be több lakóházba a Donyecki Népköztársaságban, néhány pedig a helyi kórház közelében landolt.

Alekszej Kulemzin, Donyeck oroszok által beiktatott polgármestere elmondta, hogy helyi idő szerint vasárnap 5 óra 54 perc körül Ukrajna 20 rakétát lőtt ki a város irányába.

Putyin őrjöng és az életéért küzd?

Rengeteg olyan meg nem erősített hír kering a neten, hogy Putyin már most a bukására készül, pontosabban nem akar tudomást venni róla, de a leváltására készülnek és már mindenki sejti körülötte, hogy Oroszország ebbe a háborúba bele fog bukni.

Ezért ki kell egyezni a Nyugattal, hogy az oroszoknak legyne újra jövője, ehhez azonban „Putyint be kell áldozni” – vélik egyesek.

Hirdetés

Megint más források említik, hogy pletyka szinten régóta beszélt rákja kezd kiújulni és egyre súlyosabb formát ölteni, és hetei, hónapjai lehetnek hátra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.