CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

100 ezer éves szuperfejlett idegen tárgy támadta meg, állítja egy férfi

Val Johnson története az egész világot bejárta.

Megvan a bizonyíték arra, hogy a földönkívüliek jelen vannak és ellenségesek a szándékaik, és csak a hatalomátvételre várnak?

A marylandbeli Fort Meadben egy megdöbbentő eseményosr történt ami megosztja a világ közvéleményét.

Hirdetés

A Stargate Projekt titkosításának feloldását követően tudni lehet egy ideje, hogy a CIA végzett nagyon komoly úgynevezett távolbalátási kísérleteket.

Val Johnson minnesotai serif helyettes esete pedig alapjaiban kavart fel mindent.

Nagyon közelről és jól látott egy repülő ufót, egy olyan idegen szerkezetet, ami saját bevallása szerint nem lehetett földi eredetű, sokkal inkább tűnt egy modern, százezer éves szuperfejlett technológiának.

1979 augusztus 27-én történt, hogy 1 óra 40 perckor egy járőrözés közben egy erősen megvilágított gömböt vett észre.

A gömb 30 centi átmérőjű volt és a felszín felett 1 méterre lebegett a magasban.

A gömb aztán erős fényt kezdettárasztani, és Johnson elveszítette az eszméletét 39 percre.

Magához térve égő érzést tapasztalt az arcán és a szemein.

Sőt, a teste tele volt zúzódásokkal is, az autó szélvédője be volt törve, az antenna szintén meg volt rongálódva.

Ekkor már úgy adta le a jelentést a kollégáknak, hogy valami földönkívülit látott, tehát nem valamiféle baleset történt.

Hirdetés

Ami a legérdekesebb részlete az esetnek: a karórája igazoltan 14 percet késni kezdett a „balesetet” követően, mintha valamiféle időhurokba került volna egy „időre”.

Konkrét következtetést soha nem vontak le az ügyben, és az esetet rejtélyként tartották számon. Még az üggyel kapcsolatos dokumentumok is eltűntek néhány év után.

A járőrautót és a dokumentumok másolatait a Marshall Megyei Múzeumban őrzik.

Később az autóját a Honeywell kohászmérnöke, Roland Wardell vizsgálta meg. Annak ellenére, hogy nem volt hajlamos hinni az UFO-kban és az idegenekben, azt sugallta, hogy az autó biztosan valami földönkívüli eredetű dologgal találkozott.

A Stanford Research Institute kutatói a CIA és a DoD hírszerző ügynökségek kérésére vizsgálták a távolbalátás pszichés jelenségeit.

Ken Korczak szerint a 43 éve megoldatlan Val Johnson incidens nyomai távolbalátással vizsgálhatók meg. Buddy Bolton távolbalátó segítségét kérte, aki rendkívüli pszichikus és ESP képességekkel rendelkezik.
Bolton távolbalátó képességeit számos tudományos ügynökség tanulmányozta.

Utah egyik leggazdagabb embere, Brandon Fugal „igazán tehetségesnek” tartotta Boltont.

A Skinwalker Ranch jelenleg Fugal tulajdonában van. Russell Targ amerikai fizikus, aki leginkább a távolbalátással
kapcsolatos munkájáról ismert, szintén nagyra értékelte Bolton munkáját.

„Ez az objektum egy szonda. Kör alakú, és egymást keresztező vonalak vannak rajta. Ez határozottan nem ‘fekete művelet’.

Olyan fémes anyag borítja, amely olyan, mint egy üveges ötvözet, mint egy szén-ezüst. A felületi anyag egy klasszikus típusú nanoanyag, amely lehetővé teszi a számítási képességet.

Az egyéb számítási folyamatok a belső rétegek között vannak szétszórva. Hatalmas mennyiségű fantasztikus csúcstechnológia van ezekben az objektumokban. Néha ezen a tárgyon van egy kis villogó fény.”

„A belsejében egy kis kamrában egy katalizátorfolyadék található. Őrülten hatékony! Nem ad zajt, nincs hangja, semmi sem megy kárba.

Nincs járulékos energiapazarlás. Az objektum nem organikus. Annak ellenére, hogy nem biológiai organizmus, az MI-szerű számítási képességének rendkívüli kifinomultsága miatt érző tulajdonságokkal rendelkezik.” E

zekhez az adatokhoz Buddy Bolton jutott hozzá az objektum távoli
megtekintése után, amellyel Johnson 1979-ben szembesült.

Bolton azt állította, hogy az objektumot egy rendkívül fejlett faj gyártotta, amely már rég túl van a biológiai szakaszon. Egyszerű nyelven jelezte,
hogy a tárgy idegen eredetű.

Elmondása szerint az objektum csaknem 100 000 éves volt. A Földön lévő objektumok nagy valószínűséggel a Marson replikálódtak. Azelőtt a Naprendszerünkön kívülről, távolról érkeztek.

A tárgy az autót fenyegetésként észlelte, ezért támadta meg a seriff helyettest.

Mások azonban úgy vélik, hogy a valóság az, hogy időnként emberekre támadnak, és nem az összes földönkívüli faj és eszköz barátságos az emberekkel.

Sőt, vannak oylen elméletek is, miszerint egyfajta lassú hatalomátvételre készülnek velünk szemben.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.