MisztikumSpirituális

12 ezer évvel ezelőtt végbement, most újra az emberiség felemelkedés előtt állunk

Az egregorok, halhatatlan fénylények hozhatják el a civilizációnk felemelkedését. Egyes legendák szerint maga Jézus is egy ilyen fénylény volt.

Az egregorokról bővebben már írtunk itt, olyan halhatatlanságot birtokló entitásokról van szó, melyeknek egyik képviselője a Földön maga Jézus lehetett.

Egyes legendák szerint az egregorok fogják elhozni a végső sugallatot, melynek hatására az emberi civilizáció hamarosan, feltehetően még a mi életünkben felemelkedik.

Hirdetés

12 ezer évvel ezelőtt már megtörtént

Kicsit tekintsünk vissza, hogy megértsük, miért ennyire jelentős az a korszakváltás, ami előtt áll a jelenlegi generáció!

12 ezer évvel ezelőtt az emberiség fejlődése döntő fordulatot vett. Megjelent egy új életforma, mellyel az őskornak egyszer s mindenkorra vége szakadt: az első nomádok letelepedtek.

Az első falvak megjelenését meg kellett előzze a földművelés, az állattenyésztés, az öntözés, a kereskedelem, a fémmegmunkálás, a vallás és az építészet, az orvoslás és számos egyéb hasznos dolog „feltalálása”.

Ám a Homo Sapiens nem állt meg!

A falvak városokká alakultak és megjelent a távoli helyszínek közti kommunikáció első eszköze: az írás. Kialakultak az első társadalmak.

12 ezer év után ismét megtörténik: magasabb spirituális és technológiai szintre juthat az emberiség

Mi is tehát ez az egész?

„A nyugati okkultizmus egyik legfontosabb, de alig ismert koncepciója az egregor, a kollektív csoporttudat által létrehozott autonóm pszichikai lény.

Az egregorokat egy csoport tagjainak (például egy kis kovennek vagy egy egész nemzetnek) a hite, rituáléi és áldozatai tartják életben.

Az egregor, ami kellően sok energiához jut, önálló életre kel, független istenséggé válik, amely a hívei erejét felhasználva hajszolja tovább saját spirituális fejlődését és anyagi vágyait.”

Hirdetés

Azonban a jelenlegi nyugat ezer sebből vérzik és haldoklik az úgynevezett nyugati civilizáció minden talapzata.

Az emberek nagy része nem látja az élete értelmét. Elvették tőle!

Dolgozz, shoppingolj, gyereket nevelj. Légy sikeres az üzleti életben. Folyton lekötik a figyelmünket.

Amíg ez a körforgás zajlik, addig nem fog tudni az emberiség egy sokkal magasabb szintre emelkedni.
Az egregor lehet a probnléma okozója és egyben a megoldás is?

Az emberek tudatalattiján keresztül hatva motiválja az embereket, s tereli azok gondolatait a számára megfelelő irányba.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.