CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

250 milliós “földönkívüli ország” van a Hold sötét oldalán? Egy volt tiszt megdöbbentő dogot állít

Ha igazak az állításai, akkor a Hold nem az, aminek eddig hittük. Végig hazudhattak az emberiség 98%-nak azzal kapcsolatban, hogy mi van “a fejünk felett”?

250 millióan vannak a Holdon – állítja egy magát bennfentesnek nevező ember

John Lear állításai nagy visszhangot váltottak ki bizonyos körökben és részben alátámaszthatják azt, amit Izrael űrprogramjának korábbi vezetője jelentett ki.

Haim Esed nem akárki, egész pontosan 30 éven át vezette Izrael űrbiztonsági programját.

Hirdetés

Ez igen hosszú idő, ezalatt pedig rálátása volt olyan dolgokra, amik alapjaiban rengették meg a világnézetét és az idegen civilizációkról alkotott meggyőződését.

Azt állítja, hogy:

“Egy idegenekből állú úgynevezett “Galaktikus Szövetség” éveken át kapcsolatban állt Izraellel és az Egyesült Államokkal, de titokban tartják kilétüket, mivel szerintük az “emberiség még nem áll készen”, és meg akarják előzni a tömeghisztéria kialakulását.”

A titoktartás okát is elárulta.

Az aktákat és a kapcsolatrendszert végigtanulmányozva nyilvánvalóvá vált számára, hogy az emberiség egy jó része nem érett meg még a változásra.

Ez azt jelenti, hogy nem tudhatjuk meg emiatt a teljes igazságot még egy darabig.

A 87 éves ex-űrbiztonsági főnök arról is beszámolt, hogy milyen egyezmények jöttek létre a földönkívüliek és az Egyesült Államok között állítólag azért, mert kutatni akarták és jobban megérteni “az univerzum szövetét”.ű

A Hold kolónia emberek és földönkívüliek otthona lehet

Visszakanyarodva John Lear korábbi állatásaihoz, melyről itt is írtunk már bővebben:

Sokak szerint a CIA alkalmazásában volt John Lear, ezért szavainak óriási súlyt adtak, hiszen alapvetően egy hitelesnek gondolt figuráról van szó.

Hirdetés

Elmondta, hogy a Holdon mesterségesen gerjesztett lélegezhető levegő is van.

A Hold lakott, és valójában nem is egy égitest, hanem egy hatalmas szerkezet, egy műhold, melyet sok-sok ezer, vagy millió évvel ezelőtt “tettek ide”.

John Lear állításai egybecsengenek azzal, amit a másik úriember állított, hogy egyfajta titkos koopperáció zajlik más fajokkal, ennek egyik kihelyezett központja pedig a Hold sötét odalán lehet.

A NASA által közzétett friss eredmények is ezt támasztják alá, ugyanis nemrégiben kijelentették: szobahőmérséklet lehet a Hold felszín alatti barlangjaiban.

A Holdon 127 fok is lehet nappal és -173 éjjel, így a krátereken kívül nagyon sok energiába kerülne folyton hűteni vagy fűteni.

A NASA azonban felfedezett 200 krátert a Holdon, amelyekben mindig 17 fok körül van a hőmérséklet

számolt be a Live Science.

Akár igaz is lehet?

Nehéz megmondani, hogy konkrétan ebben az ügyben hol lehet a pontos igazság.

A John Learéhez hasonló állításokkal ugyanis ritkán találkozik az ember.

A szeptikusok szerint ha valóban létezne egy ekkora kolónia a Hold sötét oldalán, arról már minden bizonnyal tudnánk, mert előbb vagy utóbb valaki szivárogtatna ki információkat.

Ugyanakkor az ufó hívők szerint Haim Esed vallomása és az általa elmondottak a bizonyíték arra, hogy nem mindenki hallgat.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.