Misztikum

1968-ban már komplett kolóniák voltak a Holdon? A NASA kiszivárgott felvétele ezt bizonyíthatja?

Egy az amerikai űrügynökséghez köthető felvételen furcsa fények jelennek meg a Hold felszínén… idegen civilizáció nyomai, vagy titkos Holdvárosok?

Titkos terv a Holdon?

A hivatalos történelem szerint csak 1968-ban járt ember a Hold körüli pályán, majd egy évre rá, 1969 nyarán lépett először a felszínre, Neil Armstrong személyében.

Azonban sokan azt állítják, és a rossz nyelvek is azt beszélik, hogy a Holdon már régóta, közel két évtizede, vagy még régebb óta zajlanak furcsa kísérletek, titkos építkezések, projektek.

Hirdetés

Ezen meg nem erősített – tehát tessék fenntartásokkal kezelni – információk szerint már 1965-ben elkezdtek titkos létesítményeket kialakítania Hodl felszínén.

Ezek több négyzetkilométeres kiterjedésűek voltak, és a NASA valamint a Pentagon erőforrásainak égisze alatt hajtották végre.

Misszió, mely hivatalosan sosem volt

A terv a T SOS.inc és a NASA közös projektjeként került megvalósításra.

A NASA egész Apollo-programja pedig elterelésként indult, nehogy bárki gyanút fogjon, hogy mi folyik a Hold sötét oldalán.

Hogy tényleg így történt-e, azt senki sem tudja, de az mindenesetre furcsa, hogy a NASA a történelme során folyamatosan kerülte a Hold sötét oldalával kapcsolatos dolgokat, kérdéseket, mint macska a forró kását.

Nem véletlenül merült fel sokakban, hogy titkolnak valamit…

Kiszivárogtatott videó a Holdvárosokról?

Aztán évekkel korábban kiszivárgott valami, amitől sokan úgy tartják, hogy a NASA-hoz köthető, és a Holdon található gigantikus városok láthatók rajta.

A különös filmfelvételt állítólag a Holdvárosból a Földre visszatérő űrhajósok készítették, és egészen mostanáig valamelyikük padlásán porosodott.

A filmen jól látható, hogy a Hold sötét oldalán, majdnem a fény-árnyék határon számos város terül el a kráterekben.

Hirdetés

Számukból, és méretükből látszik, hogy nem egyszerű kis holdbázisokról, hanem kiterjedt infrastruktúrával rendelkező városokról van szó.

Míg a szkeptikusok megkérdőjelezik a felvétel hitelesésegét, a NASA gyanús hallgatása és a folyamatos ellentmondásaik felkeltik másokban is a gyanút.

Vajon mi lehet az igazság?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!