Címlapsztorik

2022-ig zárva maradhatnak a határok? Súlyos árat fizethet mindenki a koronavírus miatt!

“Még sok minden változhat”.

Akár a jövő év végéig is zárva maradhatnak Ausztrália határai a koronavírus-járvány miatt

– jelentette ki az ország kereskedelmi minisztere pénteken.

Hirdetés

Milyen hatása lehet ennek a világra?

Dan Tehan a Sky News televíziónak adott interjújában azt mondta, legvalószínűbb, hogy 2022 közepén, esetleg a végén nyitják meg teljesen a határokat, ám hozzátette, hogy „még sok minden változhat”.

A miniszter mindazonáltal reményét fejezte ki, hogy Canberra további „utazási buborékokról” köt megegyezést, hasonlót ahhoz, mint amilyet Új-Zélanddal kötött.

rendszer értelmében a két ország állampolgárainak nem kell karanténba vonulniuk egymás területére érkezve.

Mindeközben Scott Morrison ausztrál miniszterelnök bejelentette: május 15-től ismét engedélyezik az Indiában rekedt ausztrál állampolgárok hazatérését.

Hozzátette, hogy először a veszélyeztetett csoportokat engedik be az országba, és minden érkezőre karantén és vírusteszt vár.

Canberra április végén függesztette fel a közvetlen repülőjáratokat India és Ausztrália között a koronavírus-járvány terjedésének nagy kockázata miatt. Jelenleg körülbelül 9000 ausztrál állampolgár várakozik a hazatérésre Indiában.

Az oltatlanoknak 2022-ig, de talán örökre zárva lesznek a határok?

A hír azért is érdeke,s mert felvetődik: mi van, ha a mutációk és nem várt események miatt 2023-ig nem szabadul meg a világ a koronavírustól?

Bill Gates és a tudományos körök valamennyi jóslata az, hogy 2023 lehet talán az első komolyabban szabad éve az emberiségnek.

Ugyanakkor a mutációk megjelenése miatt egyre biztosabb, hogy a koronavírus örökre velünk marad és folyamatos oltakozás szükséges ellene.

Hirdetés

Emiatt pedig azok számára, akik nem kívánnak az oltásokkal élni, egyes országok határai talán örökre zárva maradhatnak…

Persze még sokminden változhat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!