Tudomány

Egy ördögi járványspirál kezdetén vagyunk, nem merik még nyíltan kimondani?

Egy örökké tartó ördögi kör kezdetén vagyunk, nem merik még nyíltan kimondani!

💉

Ezt azonban nem merik kimondani, elismerni az egyes világkormányok, hiszen az alapjaiban rengethetné meg a közvéleményt.Egyelőre mindenki mélyaltatásban van…

Ezt a “bombát” később fogják robbantani…

Hirdetés

Nézzük csak meg mi zajlik körülöttünk, és hogy milyen ígéretekkel áltatják a világ valamennyi polgárát.

Egy olyan nyílt titokról van szó, amit nem nagyon mernek kimondani, pedig sansz van rá, hogy így lesz.A világjárvány ugyebár addig tart, amíg mindenkit be nem oltanak. Igen ám, de mi a helyzet néhány dél-koreai kutatók szerint?

Ők, és ma már egyre több szakember azt mondják, hogy ez soha nem lesz elérhető, a vírus pedig örökre velünk marad, és kisebb-nagyobb hullámokban szabadul majd rá az emberiségre, évente kell majd oltani ellene.

Olvassunk csak a sorok között!Ez azt jelenti, hogy a jelenleg zajló oltási és félelemkampány, a különböző hullámok, a különféle lazítások és zárások beharangozása mind politikai játszma, világszinten.A cél?Az emberek feletti teljes kontroll.

Mit “sikerült” elérni az utóbbi több mint egy évben?Azt, hogy az emberek parancsra ugorjanak a kútba, csak mert a tévében az öltönyös, vagy a fehér köpenyes emberek mondták.

Gyakorlatilag bármit bemondanak, az emberek droidokat meghazudtoló módon követik az utasításokat.Hogy egymástól távolságot tartunk, mindenki mást vírusgazdának nézünk.Ez tulajdonképpen valamennyi főhatalom álma: a végletekig megosztott, egymással acsarkodó tömeg. Nem társadalom, hanem TÖMEG, amit utasítgatni lehet.

Hogy egy online technológiai forradalom mehetett végbe a legnagyobb csendben a pandémia leple alatt, ami “békeidőben” nem mehetett volna végbe.Miközben nyilvánvaló, hogy ennek abban a formában sosem lesz vége, mint amit mindenki tűkön ülve vár: hogy egy nap majd megszűnik a vírus és újra visszatekeri a világ a 2020-as év előtti “szalagot”, mintha mi sem történt volna…

Barátkozzunk meg a tudattal, hogy már semmi sem lesz ugyanaz.Hogy a vírus velünk marad, az oltások pedig nem a megváltást hozták el, csak mint egy Antikrisztus, az illúziót, a hamis ígéretet.

Mert lehet itt oltakozni majd évente, és persze a többségnek nem is lesz ez ellenére.De mint tudjuk, nem fog mindenki oltást kapni, ilyen-olyan okok miatt, például mert olyan betegsége, allergiája van, vagy egyszerűen csak SZABAD AKARATÁBÓL – mert ezt még nagy kegyesen meghagyták neki – dönthet ő maga is úgy, hogy nem oltatja be magát.

Hirdetés

A baj az, hogy a karhatalom minduntalan azt üzeni: ti kevesebbet értek mert nem oltottátok be magatokat.Nem vesztek részt a globális emberkísérletben. És nem azért emberkísérlet, mert a vakcinák kockázatosak lennének, hanem tényszerűen azért, mert soha nem fejlesztettek még ki és kezdtek el használni egy oltást egy adott világjárvány kellős közepén.

De ez inkább azzal magyarázható, hogy nem volt meg az emberiségnek a megfelelő technológia hozzá. Mostmár megvan.Ezért kellene mihamarabb “élni” a technológia, a fejlődés adta lehetőségekkel, amíg nem késő.Vegyük már észre: elég, ha érkezik egy olyan mutáció, mely kicselezi a vakcinákat, akkor kb. mindennek vége.

Pontosabban lehet elölről kezdeni ezt az egész “cirkuszt”…És talán éppen ez a cél…?

Egyetlen megoldása lehet ennek az egésznek.

Ha tényleg mindenki minél hamarabb beoltatja magát, nem nyavalyog, nem jogokat követel, és akkor vége lesz.

Máskülönben ha lassan haladnak az oltás programok, csak megy a vesszőfutás a vírussal.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.