CímlapsztorikTudomány

2023 augusztusában egy Napból érkező szuperrobbanás vethet véget a civilizációnak

Megdöbbentő előrejelzés született, kitörhet a pánik?

“2023 augusztusára fel kell készülnünk” – jelentették ki.

Most a világ számos tudósa kezdte el felmérni, hogy ekkora is az esélye a várható katasztrófának, ami valóban bekövetkezhet.

Hirdetés

Óriási a veszélye annak, hogy egy a Npaból érkező szuper robbanás az egész elektromos infrastruktúrát tönkreteszi a bolygónkon, ezzel visszaküldve minket a kőkorszakba.

A civilizációnkban már szinte minden elektromosan működik, így egy ilyen krízis esetén totális káosz uralkodna el és az első napokban is már százmilliók halnának meg.

Az új szoláris minimum súlyos következménye fog járni.

A Nap ciklusának legaktívabb szakaszához ér, már az elmúlt 1 évben is sokkal több Napkitörés keletkezett mint eddig bármikor.

Elég, ha csak egyetlen ilyen a Föld irányába nézve következik be, már a globális inetrnet leállását tudja előidézni egy kisebb “lökéshullám” is.

A Pagosa Springsben található Klímatudományi központ szerint az előrejelzések és szimulációk alapján már 2023 augusztusában katasztrofális erősségű úgynevezett szuper fler érheti el a Földet.

Azonban ez nem biztos, hogy pont a mi napunkból érkezik.

Egy kozmikus hullám tart a Föld felé, ami a 2019-ben a Proxima Centaurinál bekövetkezett gigászi napkitörés része.

Mindemellett a Földünk mágneses tere is jelentősen gyengülni kezdett.

Hirdetés

Ha ehhez hozzávesszük, hogy 2023-ban a Napból jöhet egy végzetes Napkitörés vagy a kozmikus hullám érkezhet meg, akkor az brutális csapás lehet a földi élővilágra de főleg az emberi civilizációra.

A Proxima Centauri vörös törpe 4,25 fényévnyire van, így a kozmikus hullám amely 2019 májusában tört ki, 2023 augusztusában érhet ide.

100-szor erősebb ez a hullám, mint a mi Napunk eddigi legerősebb kitörései.

A kozmikus hullám a jelentések szerint már két szomszédos csillagot is elért, így biztosra vehető, hogy “mi jövünk”.

Hogy mi várható a tudósok szerint?

2023 nyarán eléri a kozmikus hullám a Napunkat, ahol szintén robbanást okozhat.

A “halo” effektus miatt még csak nem is kell hogy pontosan a Földet vegye célba, de máris a “kőkorszakba bombázza” az emberi civilizációt.

Sok szakember megkongatta a vészharangot, ez a kataklizmikus esemény ugyanis az elektromosságtól függő társadalom és civilizáció 90%-át megsemmisítheti.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!