Misztikum

2023 mindenki számára fordulópont lesz: állítja a felébredtek “kinyilatkoztatása”

Szerencsénk van, mert tanúi leszünk ennek, és elképesztő jelenséget fogunk látni. Sok olyan titokra derül fény, amelyet dokumentáltak és hét pecsét mögé rejtettek. 2023 elején, közelebb márciushoz már érezni fogjuk a változásokat. Az emberiségnek most tényleg fel kell ébrednie!

Egyre gyakrabban halljuk, hogy az emberiségnek fel kell ébrednie. Ez létfontosságú további lelki fejlődésünkhöz.

Egyre többen ébrednek fel közöttünk és ez már vitathatatlan tény.

Hirdetés

A spirituális fejlődés magasabb szintjén lévő emberek különleges képességekkel rendelkeznek.

Némelyikük képes gyógyítani, valaki látja a jövőt, valaki kommunikálni tud magasabb energiastruktúrákkal, amelyek információt hoznak az embereknek arról, amiről legtöbbünk nem tud.

Belső tartalmukat tekintve egy leegyszerűsítettebb életformát képviselnek, és más rezgéseken léteznek.

Nagyon kevés életadó fényük van, ami csodákat tesz.

De nincs rá szükségük. Fontos számukra, hogy túléljék és maximális jólétben éljék életüket. Nem értékelik saját tapasztalataikat, szeretteiket, vagy valaki másét.

A mi világunkban lélektelennek hívják őket. És ne feledjük, legtöbbször ők vannak hatalmon.

Most a Földön nagyszámú lélek él a létezés különböző formáiban. Helyesebb lenne élő szervezeteknek nevezni őket. Bolygónk olyan számukra, mint egy nagy állomás, egy tranzitpont.

Az emberi lelkek most komoly megrázkódtatásokat élnek át. Ezért azok az entitások, akiknek nincs szükségük mások tapasztalataira, de irányítani akarják őket, kialakítják saját uralkodó vonalukat. Mióta a gyülekezési pontjukat elmozdították, az emberi lelkek az “aratás” élményébe kerültek.

Ez nem azt jelenti, hogy sokan öntudatlanul csináltuk ezt. Sokan tudatosan választották ezt az élményt. A megtestesült lelkeknek nehézségeken, háborúkon, éhínségeken, kataklizmákon kell keresztülmenniük.

Hirdetés

Sokak számára ez lesz a végső élmény, és sokan éppen a hatalmas betakarítás
időszakába lépnek.

Aki nem lesz inaktív, hanem alkot, az sikeresen átvészeli ezt a tapasztalatot. Van egy meglehetősen fejlett vallásunk, amely arra késztet, hogy emlékezzünk a lelkünkre. Az önkéntesek összefognak, hogy segítsenek másokon.

Persze vannak pénznyelők, akik megpróbálnak másokat lefizetni, de a jövő nem rájuk épül, hanem azokra, akik segítenek, egyesülnek irgalmukban és együttérzésükben.

Az emberek egyesülési képessége olyan csodát hoz létre, amely bevonul a történelembe, mert a szellem és az akarat ereje, valamint az életszükséglet megállítja az ellenséges gépezetet.

Most nem csak az emberek között folyik a csata, ez a Fény és a Sötétség harcának végső szakasza. A sötét erők sokáig gyengülni fognak, és amikor ez megtörténik, sok ország súlyos megrázkódtatásokat fog átélni.

Az emberek nem törölhetik el az ország karmáját, közösen dolgozták ki.

Túl sok élettörvényt sértettek meg, és ezekből építkeznek tégláról téglára az egyetemes törvények. Az egyetemes törvényeket nem emberek alkotják.

A lelketlenek, akik most uralkodnak a Földön, úgy döntöttek, hogy szembeszállhatnak a Felsőbb Erőkkel. Ez a döntés alapvetően téves és tartalmát tekintve abszurd.

Terveik megvalósítására több mint egy tucat évet, erőt és anyagi gazdagságot költöttek. És nagyra értékelnénk, ha a jóra irányulna.

De hatalmas erőfeszítést és pénzt költöttek az élet törvényeinek elferdítésére. Egyetlen lélek sem élte át az élet törvényeinek eltorzítását úgy, hogy ne kapott volna büntetést. És ez nem a Legfelsőbb Bíróság. A büntetés olyan egyszerű és lesújtó, hogy sem a legmagasabb rangú, sem az alig észrevehető paraszt nem menekülhet előle.

Sok ártatlan áldozatot hoztak, akik képességeiket és erejüket jó cselekedetekre kamatoztathatták. Korunkra és fejlettségi szintünkre nézve ez szégyen.

A Fény erői sokat tettek azért, hogy elkerüljék az események ezen kifejletét, de a makacsság, a kapzsiság és az információ eltorzítása példátlanul piszkos eseményeket és tetteket eredményezett.

Az embereket mindig arra tanították, hogy féljenek valamitől. A félelem alapbeállítás, segít túlélni, és nem eshet bajunk, ha valóban veszély fenyeget.

De van mesterséges félelem is. Az emberek a félelem, agresszió és gyengeség révén csökkentik rezgéseiket.

Amennyire beengedjük életünkbe a félelmeket, olyan erősen öltenek testet életünkben.

Az önálló és bölcs lelkek a legnehezebb helyzetekben is tudják, hová kell tartaniuk. De még az önelló léleknek is szüksége van hitre, és akaratával, lelkierővel való munkára.

Az embernek egyszerre kell éreznie magát fizikai testnek, léleknek, energiának és valami nagy dolog részének.

A káosz el fog oszlani. Amikor a program belép, az igazságosság energiája aktiválódik és stabilizálódik, és akkor minden a helyére kerül. Elindul az élet igazi értéke című program.

Szerencsénk van, mert tanúi leszünk ennek, és elképesztő jelenséget fogunk látni. Sok olyan titokra derül fény, amelyet dokumentáltak és hét pecsét mögé rejtettek. 2023 elején, közelebb márciushoz már érezni fogjuk a változásokat.

Ekkor minden aktívan a helyére kerül. És mellesleg sokaknak nem fog tetszeni az új valóságuk. De ahogy mondják, amint vetsz, úgy aratsz.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!