Érdekes világ

24 órában vigyáznak a 2 évesen elhunyt Bence édesapjára, aki a feleségét és a házát is elvesztette

Az apa, Erik szívfacsaró üzenetet tett közzé a közösségi oldalán. Azt írta : „Drága kicsi fiam is itt hagyott tegnap este. Szeretlek titeket nagyon. Hiányoztok nagyon, fent újra együtt leszünk mind a hárman.”

Joggal mondhatjuk, hogy egy ország gyászol és mindenkinek könnybe lábadt a szeme a történetet olvasva.

December 22. óta mindenkinek kicsit összeszorul a szíve, a torka. Nehéz szavakat találni egy olyan tragédiára, mint amelyet most Zsurka Erik él át.

Hirdetés

Az apa a karácsonyra készült, ám csütörtökön minden összeomlott, súlyosan beteg kisfia itt hagyta a földi világot.

Midnezt úgy, hogy felesége, bence anyukája is nemrég halt meg koronavírusban.

A férfi felesége tavaly, november utolsó napján halt bele a Covid szövődményeibe, Erik azóta egyedül, a nagyszülők segítségével gondozta a gyermekét.

December 2-án a budapesti szívkórházba vitték a kisfiút szívbillentyűműtétre, s közben egy átkozott parázs miatt tüzet fogott házuk kéménye, majd leégett, beszakadt az egész tető.

Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere személyes ügyének tekintette a munkálatokat, s mindent bevetettek, hogy időre elkészüljön a helyreállítás.

Szinte hihetetlen, de három hét alatt sikerült eltüntetni a károkat. Ám Bence ezt csak egy napig élvezhette, mert – ahogy a polgármester mondta – a város kis kedvence valódi angyallá változott.

Az apa, Erik szívfacsaró üzenetet tett közzé a közösségi oldalán.

Azt írta : „Drága kicsi fiam is itt hagyott tegnap este. Szeretlek titeket nagyon. Hiányoztok nagyon, fent újra együtt leszünk mind a hárman.”

– Nagyon féltjük Eriket – mondta a Blikknek a férfi egyik közeli ismerőse, Gulyás Zoltán.

Hirdetés

Az egész család, minden barát megroggyant ettől a mélyütéstől, de Eriket féltjük a legjobban.

Mindig van mellette valaki, mert bár tényleg rettenetesen nehéz felállni egy ilyen helyzetből, Erik még fiatal, a gyász után újrakezdheti az életét, Bencéért, a feleségéért.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.