Érdekes világMisztikum

CIA egykori tisztje: roswelli idegenek DNS-e van az emberi genomban

A CIA egykori nyugalmazott tiszta megdöbbentő dolgokat állít az emberi faj eredetével kapcsolatban.

John Ramirez, a CIA egykori tisztviselője 25 éves tapasztalattal rendelkezik, és 2021 óta osztja meg a munkája során szerzett ismereteit az UAP-kkal kapcsolatban. Rengeteg információval és tapasztalattal rendelkezik az UAP-k és az amerikai hírszerző szervezet témakörében.

A kormányzati tisztviselők által nyilvánosan soha meg nem vitatott UAP-rejtélyek felfedésének köszönhetően befolyásos személyiséggé vált a közösségi médiában.

Hirdetés

Állításai közül a legmeglepőbb leleplezés az állítólagos emberi hibridizációs programokkal kapcsolatos. Szilárd meggyőződése, hogy az 1947-es roswelli baleset megtörtént, és a benne utazókat, akik nem hasonlítottak az emberre, sikerült megmenteni.

Ross Coulthart oknyomozó újságíró legutóbbi Twitter-üzenete a nyugalmazott CIA-tisztről, John Ramirezről új lehetőséget nyitott a korábban szélsőségesnek tartott témák megvitatására.

Az UAP-jelenség egyre intenzívebb és titokzatosabb, hitelesebb forrásokkal, új információkat hozva.

Coulthart felteszi a kérdést, miért hazudott az amerikai kormány a roswelli balesetről.

A CIA nyugalmazott tisztje azt vallotta, hogy a roswelli idegen lények DNS-ét megtalálták az emberi genomban.

John Ramirez 1984 és 2009 között a CIA Tudományos és Technológiai Igazgatóságán, a Hírszerzési Igazgatóságon és az ODNI Országos Professzionális Elhárító Központjában szolgált.

A CIA fő hírszerzési elemzőjeként ballisztikusrakéta-védelemre, fegyverrendszer-radarokra és
műszaki gyűjtési tevékenységekre szakosodott.

Ő volt a SIGINT szakértője és multidiszciplináris gyűjtési igények stratégája az NCPC-nél. Ramirez 1973 és 1979 között az Egyesült Államok haditengerészeténél szolgált elektronikai hadviselés technikusként felszíni hajókon. Politológia szakon végzett a George Washington Egyetemen
(Washington, DC), majd 1983-ban szerzett diplomát.

Ramirez elmondja, hogy 2001-ben egy nem titkosított egynapos szimpóziumon vett részt egy szállodában, ahol ő maga is meglepődött.

Hirdetés

Felidézte, hogy a történet a második világháború utánig nyúlik vissza. Elmondta, hogy a CIA-t az emberek hibridizációja érdekelte, és két vezető tisztviselő azt mondta neki (a nevüket titkosították), hogy idegen DNS-t fedeztek fel az emberi genomban.

“Hitelt adok a ténynek, hogy Roswell valóban megtörtént. Én személy szerint elhiszem, hogy holttesteket találtak, és ha megvizsgálták ezeket a testeket, majd megvizsgálták a DNS-üket, akkor tudják, hogy néz ki az idegen genom, és ha megnézték az embereket, akkor azonosítani tudják ugyanazokat a szekvenciákat az emberi genomban.

Azt hiszem, ez volt az, ami elhitette velük, hogy az emberek hibridizációjáról van szó, és
ezen az egynapos szimpóziumon azt is elmondták, hogy nemcsak idegen DNS-ük van, hanem továbbfejlesztett idegen DNS-ük is.”

“Tudjuk, hogy Roswell 47 júliusában történt… ha hiszünk Corso ezredesnek, ha hiszünk a szemtanúknak, ha hiszünk Roswell történetének, akkor tudjuk, hogy a holttesteket megtalálták. Hinnünk kell, hogy azokat a testeket valahol megvizsgálták, és el kell hinnünk, hogy képesek voltak szekvenálni valamit azokban a testekben, amelyek úgy néznek ki, mint egy genom, és onnan ellenőrizték az emberi genomot, és látták az összefüggéseket.

Ezt hiszem, mert ezt mondták nekem. Nincs rá bizonyítékom, de a nevek nyilvánosságra hozatalával remélem, hogy komoly kutatók, újságírók felveszik a kapcsolatot ezekkel az emberekkel, és megpróbálják megszerezni a történetet.

Ha ők is beismernék a történetet, de a saját fülemmel hallottam,” – mondta Ramirez.

Sok netező nem fogadja el Ramirez elbeszélését Roswell idegen DNS-történetéről, mivel szerintük a DNS-t 1953-ban fedezték fel. Ez nem igaz.

Ramireznek igaza van: “A DNS-t 1869-ben fedezte fel Friedrich Miescher svájci kutató, aki eredetileg a limfoid sejtek (fehérvérsejtek) összetételét próbálta tanulmányozni.”

Ramirez érdekes kijelentést tett, válaszul arra a pletykára, hogy az Egyesült Államok kormánya nem hajlandó megvitatni a lehetséges idegeneket.

Ramirez szerint az amerikai légierő részben okolható ezért a jelenlegi álláspontért. Azonban nem nyilvánvaló okokból.

“A légierő és az ilyen típusú technikák kiaknázása összezavarta a dolgokat, hiszen amikor az emberek látják a háromszög alakú hajókat, és nem az űrben repülnek, hanem a légkörünkben, az arra utal, hogy tudjuk, mik a háromszögek, és azt akarjuk, hogy az emberek azt higgyék, UFO-kat látnak, mert akkor az emberek nem fogják pontosan tudni, mit látnak.”

Mások úgy vélték, igaz lehet Ramirez állítása, miszerint az USAF lehet a hibás a háromszög alakú repülőgépekről szóló jelentésekért – amelyeket egyesek TR3B-nek neveztek el. Tom Delonge utalt arra, hogy az Egyesült Államok kormánya irányította ezeket a hajókat, de azt is elmondta, hogy
némelyikük más hírszerzéshez tartozik.

Delonge azt állította, hogy a háromszög alakú hajók, feltételezve, hogy függőleges vezérsíkjai vannak, az
emberek által elért technológiai fejlesztések.

Ráadásul Ramirez azt is kijelentette a Project Unitynek adott interjújában, hogy az emberek hibridek.

Luis Elizondo a Theories of Everything podcastban megvitatta annak lehetőségét, hogy a nem emberi intelligencia már nagyon régóta kapcsolatban állhat az emberekkel.

Ez azt jelentené, hogy mindannyian megfeledkeztünk saját múltunkról, ami elrejti annak lehetőségét, hogy emberek és földönkívüliek hibridjei vagyunk…?

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.