MisztikumMúltidéző

30.000 éves rejtett írásrendszer egy ősi, megalitikus erődben: ember előtti idegen kód?

Még maga Erich von Däniken is foglalkozott vele, több tucat régész próbálta megfejteni, de senki sem ismeri a pontos jelentését.

Az emberiség előtti írásrendszert értelmes lények készíthették, és hagyhatták örökül számunkra.

Ősi feladvány, amire nincs megoldás

Létezik egy hely, egy titkos erőd, mely már puszta létezésével is ellentmond az emberi történelemnek.

Hirdetés

Azonban amit az erőd belsejében találtak a régészek, az még ijesztőbb, még megmagyarázhatatlanabb volt, mert egy évtizedeken át tartó rejtély bontakozott ki belőle.

Egy olyan ősi “feladvány”, amire még ma sincs megfejtésünk.

A Peruban található Sacsayhuaman a világ egyik legősibb, és egyben legrejtélyesebb építményeinek egyike, és sokan úgy tartják, hogy nem az ember műve.

Olyan precíz kőmegmunkálási és építési technikák nyomait viseli ugyanis magán az erőd, hogy arról annak idején Erich von Däniken is azt állította, hogy csakis ősi idegen látogatók segítségével jöhetett létre.

Egyszerűen az ember nem készíthette, mivel nem voltak akkoriban meg az ehhez szükséges eszközei, sem pedig a tudása.

Az emberi faj nem rendeződött még civilizációba 30 ezer évvel ezelőtt, amikor ez a megalitikus erőd felépült, így adódik a kérdés: kik vagy mik alkothatták…?

30.000 éves írásrendszer

Különösképpen érdemes említést tenni az itt talált, 30.000 éves, vagy még ennél is régebbi írásrendszerről, mely még most is teljesen értelmezhetetlen a régészek és nyelvészek számára.

Abban biztosak már a szakemberek, hogy az alkotók nagyon alaposak voltak, és képesek voltak rendkívül összetett módon gondolkodni. Az építményekbe, és a helyszínen található egyes elemekbe lehet kódolva az írás, mint egyfajta üzenet.

Az írás jelentése, és a “megoldó kulcs” teljesen elfeledetté vált az évezredek során, és a nyelvet is elfeledték, amivel feltehetőleg íródott.

Pedig a történelem hiányzó szeleteiről árulkodhat.

Hirdetés

Olyan időkről, ami az emberiség valódi múltjához vihetne közelebb minket.

Ősi csillagtérkép?

Az írásrendszer csillagászati információkat, egyfajta kozmoszbeli tudást adhatott át, vagy tartalmazhatott, ennyit sikerült kibogozni a rejtély kapcsán egyes nyelvészeknek, kutatóknak.

Rengeteg a csillagokkal kapcsolatos szimbólum került ugyanis elő, amit meg tudtak feleltetni bizonyos égitesteknek, csillagképeknek.

Itt azonnal felvetődött egy másik ijesztő kérdés: vajon honnan voltak tisztában a Földtől több száz fényévnyire lévő csillagrendszerek pontos elhelyezkedésével…?

Értelmezhetetlen kód, kozmikus információk

Dr. Derek Cunningham jött rá arra, hogy az erődöt alkotó elemek, az egyes kövek és monolitok valójában meghatározott geometriai állásban vannak, vagyis egy “kódot” kaphatunk belőlük, ha tudjuk, hogyan olvassuk ki.

Az ősi üzenetet azonban soha senkinek sem sikerült megfejtenie vagy értelmeznie.

A geometrián alapuló üzenetnek bizonyosan van értelme, de az összefüggések még a nyelvészeknek is feladták a leckét.

Egy értelmetlen katyvasznak tűnik, mégis a nyelviség minden látható jelét magán hordozza az egész.

Kizárt, hogy ne lenne benne logika, csak egyszerűen nem tudtak rájönni még…

A kövek és a monolitok által “kiadott” kód tanulmányozása során mindenesetre annyit sikerült megfejteni, hogy 9 egyforma érték létezik, és ezek mindegyike egyfajta csillagászatilag értelmezhető információval bír.

Míg egyesek azt gondolják, hogy az egész egy kozmikus térkép lehet, mely információkkal szolgál a Földet egykor látogató idegen fajok otthonának pontos helyére, addig mások szerint az időt, illetve az idő múlását mérték vele, ugyanis egyes elemek mintha a Holdat a Napot, és a Föld pozícióját határozhatták meg a múltban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!