CímlapsztorikÉrdekes világ

3200 km-es anyahajóról készült felvétel? Döbbenetes képsorok terjednek

Bob Dean, az USA hadseregének nyugdíjba vonult katonája megerősítette egy ötödik típusú találkozás megtörténtét egy földönkívüli fajjal?

Az egész jónéhány évtizedre nyúlik vissza.

Hirdetés

Bob Dean elmondása szerint ma is megvannak ennek az ügynek az aktái, de soha nem hozták nyilvánosságra, mivel ötödik típusú, vagy szintű találkozásról van szó.

Első típusú találkozás, amikor valaki idegen objektumot 150 méternél közelebbről észlel.

A második típusú találkozások körébe nehezebben megfogható, közvetett jelenségek tartoznak; ilyenek lehetnek többek között hirtelen keletkezett és megmagyarázhatatlan rádiózavarok, az állatok nyugtalansága vagy más egyéb nyomok, mint amilyen például a megperzselődött talaj.

A harmadik típusú találkozás esetén az ember nemcsak a földön kívüli objektumot, hanem magát az idegen létformát is észleli.

Létezik negyedik típusú találkozás is, amikor az idegenek embereket rabolnak el, az ötödik típus pedig az, amikor emberhalállal végződik a balul elsült kapcsolatfelvétel.

Az eset 1980-ban történt, amikor az űrben azonosítatlan objektumot érzékeltek a hatóságok.

A jelet, melyet kibocsátott, a Föld valamennyi pontjáról fogni lehetett, de senki sem tudta, mi okozza.

Mire bárki rájöhetett volna, a kormányügynökök világszerte lefoglalták ezeket a helyeket, rádióállomásokat, teleszkópokat, és “irányításuk” alatt tartották a helyzetet.

Az oroszok szintén észlelték az objektumot az űrprogramjaik során, mivel több időpontban is jelen volt ez a nagy méretű, közel 3200 km-es anomália

Hirdetés

-állítja Bob Dean.

Egy tömör test volt, országnyi méretű, a pentagon már akkor tudhatott róla, hogy egy anyahajó.

1980-ban, tehát ugyanabban az évben a Szaturnusz gyűrűiben is fűltetne gy hasonló alakú és méretű objektum.

2009-ben pedig a Cassini űrszonda szintén észlelte ezt a valamit, hasonló energiákat kibocsátva, mint egykor.

Bob Dean szerint az objektummal több ízben felvették a kapcsolatot, és néhányszor közvetlenül a Föld körüli pályán más apró műholdak is érzékelték a mesterséges jelet, melyről elhitették a médiával, hogy háttérzaj…

Ronal Reagan nem véletlen beszélt annak idején idegen életformákról az ENSZ gyűlése előtt…

Az esetet elhallgatták, mert állítólag a kapcsolatfelvétel balul sült el, és emberek életébe került.

Hogy hogyan, az soha nem derült ki.

Egyesek szerint a NASA egy kiselejtezett Apollo űrhajót küldött a Szaturnusz irányába, kapcsolatfelvételre, de aztán minden összeköttetés megszakadt az űrhajósokkal, akiket ma eltűntként kezelnek, és hivatalosan nem ismertek a neveik.

Mások úgy gondolják, hogy az ügy ennél is bonyolultabb, és sok momentuma titkosítva van az egésznek, így ha valaha a NASA előáll az egésszel, a TELJES igazsággal, csak akkor lehet majd tudni, hogy mi történt, és hogy még mindig a Naprendszerben ólálkodik-e a gigantikus anyahajó…

A szkeptikusok szerint a Bob Dean által elmondottak nem bizonyíthatók és mindez csak “mese”, amivel az illető hírnévre akar szert tenni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!