Címlapsztorik

45 forint miatt szállítottak le egy kislányt és a nagymamáját Lázár János Tram-trainjéről

Az ellenőrök ráadásul teljesen embertelenül viselkedtek, az utasok közül szinte mindenki megsajnálta a nagymamát és unokáját. Döbbenetes eseten forrong az ország.

Megdöbbentő esetről számolt be egy édesanya a közösségi oldalán.

Az édesanyja és a kislánya együtt utaztak a Tram-Train-en, mikor az ellenőr a jegyeket kérte, majd végül leszállította őket.

Hirdetés

Mint írja:

“Keresem azokat az utasokat, akik ma (A bejegyzés október 2-án készült) 17 óra körül Szegedről Vásárhely felé utaztak a Tram-Train járaton és szem- illetve fültanúi voltak, ahogyan

az ellenőrök leszállították Rókuson a 77 éves Anyukámat, aki ingyen utazhat és a kislányomat, aki 90%-os (45 forint) jeggyel utazik, mondván, hogy a kislány jegye lejárt.

Köszönöm annak a hölgynek, aki segíteni próbált, és szeretett volna egy újabb jegyet vásárolni a bankkártyájával, sajnos ezt az ellenőrök nem engedték.

Őt is szeretném megtalálni”.

A kommentelők szerint nem ez volt a megfelelő eljárás az ellenőrök részéről, sokan sajnálták a leszállított nagymamát és a kislányt.

“Valami még mindig nem világos, volt vissza is jegy, ami lejárt a leolvasójuk szerint, bár a jegyen nem látszik az érvényesség, vélhetőleg nyomtatási hiba miatt.

Nem akartuk megúszni a 45 forintot”. Később pedig arról is írt:

“Az egyik ellenőrt megkérdezte az Édesanyám az odaúton a jegyellenőrzés során, hogy így rendben van-e?

Hirdetés

Azt a választ kapta, hogy igen, majd ugyanez az ember közreműködött a leszállításnál”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.