CímlapsztorikÉrdekes világ

5 jel, hogy a gyereked látja a szellemeket és rendelkezik a harmadik szem képességével

A mai napig vitatott, de egyre inkább elfogadott,t hogy a kicsiknek még nem zárult be a harmadik szeme, és aktív a tobozmirigye, ez pedig összeköti őket a szellemvilággal.

Ha az alábbi jeleket tapasztalatod, akkor a te csemetéd is kapcsolatban van a túlvilággal.

Az első komoly jel egyértelműen a képzeletbeli barát

A tapasztalatok szerint a gyerekek sokkal fogékonyabbak a láthatatlan dimenziókra, mint a felnőttek.

Hirdetés

Hogy ez amiatt van-e, mert az ő fantáziájuk még sokkal színesebb, valami másból kifolyólag, azt nem lehet tudni.

Nem kell megijedni – ezek az asztrális lények általában nem ártó szándékkal közelednek a gyerkőcök felé, egyszerűen csak azért tartózkodnak a kicsik társaságában, mert végre valaki látja, érzékeli őket.

Fáradékonyság

A magatartászavar a fáradékonyság kellemetlen tünetével is kiegészülhet, ugyanis ezek a spirituális lények az ember energiáját szívják el.

A gyerekek különösen veszélyeztetettek ebből a szempontból, ezért, ha csemetéd állandó fáradtságra panaszkodik, akkor esetleg – persze a kivizsgálást követően – érdemes egy, a szellemtudományban is jártas szakembert bevonni, hogy a tünetekre fény derüljön.

Felismeri a halott papát, mamát

Általában a felnőtteket a hideg verejték önti el, amikor a gyerekek beszámolnak arról, hogy például a nagymama – akit nem is ismertek – hogyan nézett ki, és milyen ruhát viselt anno.

Ha emlékei vannak valakiről azelőtt, mielőtt megszülettek volna, olyan emberekről, akik meghaltak már, mikor ő megszületett, akkor bizonyos, hogy a szellemvilágon át felvette velük a kapcsolatot.

Aggasztó titkolózás

Egy dolog, hogy a gyerek felépít maga köré egy kis álomvilágot, melyben időnként elmerül, és egészen más az, ha ebből az álomvilágból képtelen kiszakadni, netán antiszociálissá válik.

Általában ehhez még az is párosul, hogy láthatóan aggasztja valami, amiről nem beszél, és, ha faggatni akarod, akkor flegmán neked támad, hiszen a legjobb védekezés a támadás.

Előző életekből hozott emlékek

A gyerekek bizonyos mértékig emlékezhetnek olyan dolgokra, amik soha nem történtek meg velük.

Hirdetés

Legalábbis látszólag, ezek ugyanis könnyen lehet, hogy előző életekbeli emlékek, azaz az újjászületésük, leszületésük előttről származhat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.