Misztikum

5 titok, amit tudnod kell a Nibiruról, az Anunnakik szülőbolygójáról

A földi élet elpusztítójaként fog vele találkozni az emberiség. Az ősi időkben már írtak róla s sumerok. 5 megdöbbentő tény.

A sumer civilizáció is írt róla

A sumerok számtalan tudományos és kulturális területen voltak úttörők.

Úgy 15-20 ezer évvel ezelőtt az emberek ezen a vidéken tértek át először a vadászó-gyűjtögető életmódról a földművelésre és a szervezett állattenyésztésre, itt építettek először nagyobb településeket és öntözőcsatornákat, errefelé írták az első törvénykönyveket.

Hirdetés

És rejtély hogyan és miként, de ők voltak az első civilizáció, mely figyelmeztette egy ősi próféciában az emberiséget a Nibiru létezésére, és esetleges katasztrófájára, amit okozni fog.

A Biblia is utal a Nibirura

Az Ótestamentum eredeti, héber verziójában többször felmerül az „olamin” szó, mint az „olam” többesszáma.

A szakemberek szerint az „olam” egy bizonyos időtartamot jelölt, méghozzá – így a hozzáértők – azt az időt, amely egy titokzatos (és ismeretlen) bolygó két feltűnése között eltelik.

Mindenféle számítással azt is meghatározták, hogy mai mértékegységgel mérve mennyi is lehetett 1 (azaz egy) olam.

Nos, az jött ki nekik, hogy ez úgy 3500-3600 mai évnek felel meg. Az „olamin” másik jelentése pedig egy nagyon-nagyon távoli királyság, amely több világot is magába foglal, s túl van az égi láthatáron.

Csillagászati bizoyítékok

Az elmúlt 200 év csillagászati eredményei mind azt mutatják, hogy valóban létezik egy titkos, eddig soha nem látott bolygó a Naprendszer peremvidékén.

Egyre több olyan gravitacionális anomáliára derült fény, amelyek mind egy irányba mutattak: valahol a Naprendszerben van egy hatalmas bolygó, melynek több ezer év a keringési ciklusa.

Az IRAS műhold is észlelte

Az IRAS kétszer is jelzett egy érdekes anomáliát. Először ’83 márciusában, majd ugyanezen év októberében.

Mindkét alkalommal intenzív infravörös sugárzást érzékelt, amely az Orion csillagkép felől jött, nagyjából 80 milliárd kilométer távolságból.

Hirdetés

A hat hónap alatt a hőforrás (nevezzük így, mert a számítások szerint körülbelül 40 fokkal melegebb volt, mint az űrben általánosan uralkodó 2,7 Kelvin) gyakorlatilag nem mozdult, tehát nem lehetett üstökös.

A világkormányok évtizedek óta tudnak róla

Rengeteg teória van arról, valamint félinformációk, melyke állítjáK. az amerikai kormányzat tud a boylgó létezéséről, sőt, már rég meg is határozták a pályáját, és megfigyelik.

Ezen elmélet és információ azt is elárulja, hogy közeledik, és valójában már évek óta egyfajta titkos felkészülés zajlik a katasztrófára.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.