50 éve betiltották, mégis ott van az élelmiszereinkben: a halálos glifozát, mely kinyírja majd a világot…
Az orvosok szerint az élelmiszerekben kimutatható glifozát miatt 2050-re közel 50% lesz az autizmus előfordulása…
A glifozát és más egyéb anyagok az ételeinkben biztosan jelen vannak.
Ezt sorra mutatják ki a független tanulmányok, melyek különféle feldolgozott élelmiszereket vizsgáltak.
Egy átfogó felmérés során szakemberek riasztó dolgokra bukkantak…
Egy ötszáz vegyületet érintő vizsgálat során derült ki, hogy a forgalomban lévő élelmiszerek 80%-a érintett lehet abban, hogy annyi bélrákos ember van jelenleg.
Egyre növekszik ugyanis a rák és a különféle betegségek előforudlása.
Arról nem beszélve, hogy a fejlett országokban észlelték ezt a kimagasló növekedést.
Az orvosok szerint egyértelmű a párhuzam: ahol az emberek sok feldolgozott ételt fogyasztanak, ott magasabb a rák kialakulásának kokcázata.
Különösen igaz ez a vörös húsokra, mivel a vörös húsok rengeteg vegyi anyagot tartalmaznak, valamint stabilizátorokat.
A glifozát szennyezése pedig drámai mértékű egyes élelmiszereknek, így például a megtremelt mezőgazdaségi zöldségeknek, gyümölcsöknek.
A glizotát halálos anyag, mely lassan fejti ki a hatását és teszi tönkre a szervezetet… évek hosszú munkája alatt okoz különféle gyulladásokat, melyek rákká fejlődhetnek.
Emellett növeli a krónikus bélbetegségek esélyét, valamint az allergiát is…
Az ételeink, amiket létrehozunk, szó szerint belülről esznek meg minket – állítják a szakértők.
Sürgősen le kellene állni azzal a gyakorlattal, hogy teletömjük különféle mesterkélt anyagokkal az élelmiszereinket.
Nem véletlen van annyi allergiás betegségben szenvedő ember ma a Földön, ahogyan az sem véletlen, hogy sokan allergiásak a lisztre, és egyes gabonafélékre.
Valójában sok esetben ugyanis nem is ezekre érzékeny a szervezet, hanem a földeken használt permetezőszerekre, és azok maradványaira.
A rovarirtók maradványai ugyanis kimutathatók, és bizonyítottan lerakódnak az emberi szervezetben is…