CímlapsztorikMisztikum

65 millió éves piramis és egy benne talált koronát viselő múmia mond ellent a történelemnek

Itt az ideje újraírni a történelemkönyveket? Az emberiség a 65 millió éve is létezett, de a dinoszauruszokkal együtt kipusztult?

Nagy port kavart feltárás és egy elhallgatott régészeti helyszín az emberiség sötét múltjából…

Létezhetett az emberiség előtti kultúra?

Az előző emberiség teóriája egy olyan heves vitákat kiváltó elmélet, mely szerint az emberiség kialakulása előtt is élhettek emberek, vagy emberszabású lények a bolygón.

Hirdetés

Akár jóval a dinoszauruszok előtt is, vagy velük együtt.

Több millió év távlatából nehéz ugyanis biztosra megmondani, hogy milyen lények éltek itt a Földön. A dínók és más lények csontjainak és egyéb maradványainak egy része eltűnt, szétfoszlott, vagy csak kőolajjá érlelte az idő.

Az előző emberiség teóriája szerint a Föld ősi múltjában többször is kialakultak emberi civilizációk, a jelenlegi pedig már a hatodik.

A legutóbbi emberi civilizáció valamikor az özönvíz idején pusztulhatott el, az azelőtti pedig egy új teória szerint 65 miliő éve, a dinoszauruszokkal.

Egy 65 millió éves piramis lehet a kulcs

Persze az egész oltári meredeken hangzik, és talán nem több egy elméletnél, és egy hozzá körített mesénél, azonban a feljegyzések igazolni látszanak, hogy a Krím félszigeten találtak valamit.

A felfedezést még 1999-ben tette meg egy régészcsoport, akik egy felszín alatti piramis tetejéről induló járatot találtak meg az ásatások során.

A piramis belseje üreges volt, a stílusa pedig az egyiptomi piramisokra emlékeztette őket.

A piramis belsejében aztán egy sírkamrát találtak, melyben egy 65 millió éves múmia várta őket, koronával a fején.

Őshüllő király, és egy letűnt korszak?

Miért és ki tenne koronát egy őshüllő maradványaira? Egyáltalán, ki helyezte el?

Hirdetés

Mivel rengeteg kínos kérdés került volna napvilágra, a szóbeszédek szerit soha többé nem hozták szóba a feltárások valódi részleteit, és azt sem, hogy a 65 millió éves piramis közelében találtak újabb piramisokat is.

A legvalószínűbb magyarázat egyébként az, hogy a dínók korából megmaradt maradványt találta meg egy korai előember, majd mivel istenként tisztelte a számára nem evilági lényt, piramist emelt számára, és benne helyezte el.

Ennek mond azonban ellent a tény az, hogy az előemberek idején is több tíz millió éve kipusztultak voltak a dínók, és aligha maradhatott volna meg egy épen maradt múmia.

A titokzatos feltárásról és a rejtélyről a mai napig beszélnek, de senki sem tudja, hol van pontosan a piramis, vagy a benne talált maradvány hová került.

Vajon csak egy legenda? Vagy több annál…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!