CímlapsztorikMisztikum

Kiszivárogtak a Voyager szondák soha nem látott képei: bolygók kitakart részletekkel, bizarr struktúrák a kozmoszban

Bizonyíthatják, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Egy adathordozóról szivárogtak ki a képek és felvételek, melyek azonosítatlan anomáliákat és idegenek nyomait mutatják.

Ezt hallgatják el előlünk közel 50 éve?

A Voyager-űrszondák több évtizedes missziója

Akkoriban, amikor a Voyager-1 űrszondát fellőtték, még senki sem gondolta, hogy mekkora felfedezéseket tesznek vele, és hogy képesek lesznek a Naprendszerből is kijuttatni a szerkezetet.

Hirdetés

Ma már a Voyager 1 és Voyager 2 is a Naprendszeren túli “csillagmezőkön” halad tovább, soha nem látott világok felé.

És ki tudja milyen képeket közvetítenek titokban a NASA felé…

Egy ismeretlen pendrive-ról szivárgott ki a titok

Az internetet is felrobbantotta az a hír, ami egy Reddit felhasználótól ered, aki saját magára csak Quistroként hivatkozik.

A saját elmondása szerint egy Berlin melletti kis faluban él, és ott talált rá a földön egy elhagyott adathordozóra.

A pendrive-ot átnézve aztán megdöbebntő felvételekre és képekre bukkant.

“Ezek között a névtelen fájlok között találtam olyat, ami bolygókat mutatott a kozmoszban”

-számolt be róla.

Az adatokat és a felvételeket több szakértővel is megvizsgáltatta, akik azt állítják, hogy olyan bolygók is láthatók rajta, amik hivatalosan nem is léteznek, vagy nem tudunk róluk a Naprendszerben.

Egyes bolygók felszíne pedig egyszerűen ki van kockázva vagy feketítve, mintha valamit ki szerettek volna takarni a kíváncsi szemek elől.

Hirdetés

50 éve tudnak az idegenek létezéséről?

Sokak szerint a Voyager missziók során már rábukkantak az idegenek nyomaira, méghozzá itt a Naprendszerben számos helyen.

A felvételeken és a közzétett fotókon ugyanis az látszik, hogy hatalmas piramisok léáthatók egyes bolygók felszínén, míg más felvételeken ismeretlen objektumok vannak kitakarva, kikockázva a szemek elől…

Sőt, még egy “Aranybolygónak” nevezett ismeretlen planétáról is előkerült egy felvétel, melyet korábban soha nem lehetett látni.

A bolygó nem beazonosítható rajta, sokak szerint a Naprendszerben valójában több égitest van, mint azt hivatalosan állítják…

Ha ez igaz és a Quistro által megosztott adatok helyesek és valódiak, akkor a NASA több évtizede tud a földönkívüli aktivitásról, ráadásul a közvetlen közelünkben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!