Misztikum

8 ijesztő mondat, amit gyerekek mesélek képzeletbeli barátjukról: tényleg látják a szellemeket?

A gyermekeknek mindig is nagy a fantáziája, és képesek olyan dolgokat kitalálni, amiken a szülők csak ámulnak. Időnként azonban az az érzése az embernek, hogy ezek talán többről szólnak, mint a képzelet játékáról.

Időnként pedig elhagyják olyan mondatok ezen csöppségek száját, amitől mindkét a frász kerülget!

Sekély sírhant

Egy időben a kislányunk mindig lejárt az udvarba a homokozóba játszani, akár az éjszaka közepén vagy hajnalban is.

Hirdetés

Eleinte azt hittük, hogy alvajáró.

Bárcsak az lett volna! Egyszer követtük és titokban figyeltük hogy mit csinál kint éjjelente.

“Mindjárt kiáslak” – mondogatta.

Reggel, mikor kérdőre vontuk, azt mondta, hogy a barátja odalent van a homokozó alatt és nem kap levegőt. Elköltöztünk a hátból egy nagyobba, majd évekkel később mesélték, hogy a ház homokozója alatt egy elhantolt, fiatal gyermek csontjait találták meg…

Piros ruhás hölgy

A kistestvérem egy időben állandóan arról beszélt, hogy időnként, főleg éjszaka meglátogatja egy talpig vörösbe öltöző idős hölgy. Még a nevét is fel tudta idézni. Frannie volt, és nagyon öreg volt, és az ágya mellett állt, és nézte, ahogy alszik.

Időnként elkezdett neki énekelni, miközben lebegett. csak később tudtam meg, hogy a házban korábban egy távoli rokonunk halt meg, agy idős hölgy, aki imádta a piros színt. Mikor megmutattam egy régi albumban az illetőt, azonnal rávágta, hogy “Ő az, aki meg szokott este látogatni!”

Barát

Egyszer egy tanárnő hallott ki egy érdekes beszélgetést, az iskola folyosóján. Két alig 6 éves gyermek beszélgetett:

  • Mitől akarsz írni?
  • Jackről.
  • Ki az a Jack?
  • A barátom, és láthatatlan.
  • Oké, mesélj valamit róla!
  • Már halott.

Slenderman

A fiam alig három évesen mindig mondogatta egy időben, hogy egy riasztó külsejű bácsi kukucskál az ablakunkon éjszakánként.

Én pedig voltam olyan bolond, hogy visszakérdeztek – bár ne tettem volna – hogy ki volt az, mire a gyerekem azt felelte, hogy “Nem tudom, nem volt neki arca.”

Hirdetés

Az asztal alatt lakó szellem

A kistestvérem szerint a dohányzóasztal alatt lakott egy bizonyos férfi, Roger, aki láthatatlan volt, és volt egy nagy családja. gyönyörű feleséggel volt, és 9 nagyon aranyos gyermeke. Gyakran beszélt róluk és volt, hogy játszott is velük.

Egy napon aztán azzal állított elő, hogy “Roger nincsen többé itt. Megölte az egész családját egy puskával, majd magával is végzett”.

Shaggy

Egyszer az anyukám mesélt arról, hogy volt egy képzeletbeli barátja. Az ő szülei szerint állandóan vele játszott, és volt, hogy naphosszakat bújócskáztak.

Egy napon aztán nagyon összevesztek, és azzal állított oda a szülőkhöz, hogy: “Shaggy-t megöltem. Feldaraboltam, majd a fagyasztóba tettem!”.

Mindezt néhány évesen.

Gyilkos kisgyerek

A tesóm nagyon ijesztő dolgot művelt alig 2-3 évesen. Rendszeresen játszott különféle műanyag és fajátékokkal. Külön kedvencei voltak a nehézkes fakockák, amik segítségével napközben képzeletbeli barátjával játszott.

Mindig azt mondta, hogy együtt építenek, és ő segédkezik abban, hogy ne boruljon össze, amit építenek.

Egy alkalommal az apám aludt, a kezébe kapott egy műanyag játékkalapácsot, majd apám fejéhez guggolt, és elkezdte suttogni: “Törd be apa fejét!”

Barát a szekrényben

Egyszer a kisfiam azt mondta, hogy áthívta játszani egy barátját és most bújócskáznak. Ügyet sem vetettem rá, míg azt nem mondta, hogy

“Ott van a szekrényben!” – mutatott rá a zárt gardróbra.

Tudtam, hogy nem lehet bent senki, mivel akad az ajtaja és magasan van a kilincs is

Nagy nehezen leküzdöttem félelmemet és kinyitottam a gardróbot, nem volt benne senki. Később kérdőre vontam a fiam, aki azt mondta, hogy amikor játszani akar, kopogni szokott neki a barátja a szekrényből.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!