CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

9 éves ciklusokat követ az élet: megjósolható az egyén jövője, hogy mi várhat rád

Az univerzum ciklusokból áll: nappal és éjszaka, élet és halál, az évszakok váltakozása.

A reinkarnáció szerves része a folyamatnak.

Ezt feltétlen tudnod kell, alig egy percedbe telik kiszámítani, hogy a ciklus melyik évében jársz, és mi várhat rád!

Hirdetés

A ciklusod aktuális évének megismeréséhez mindössze annyit kell tenned, hogy számjegyenként összeadod a születési hónapod és napod számait az aktuális év számjegyeivel.

Például, ha valaki április 22-én született, és az aktuális év 2018, akkor össze kell adnia a 4-et (tehát a hónap számát) a születési dátuma számjegyeivel és az év számjegyeivel:

4+2+2+2+0+1+8=19

Ezt a kétjegyű számot ismét össze kell adni, egészen addig, amíg egyjegyű szám nem lesz az eredmény, vagyis: 1+9=10 és 1+0=1.

Tehát az illető egy 9 éves ciklus első évében volt 2018-ban. Az életciklus éve a születésnapodtól kezdődik, és a következő évben ugyanazon a napon zárul, tehát a példában 2018. április 22-től, 2019. április 22-ig tartott.

Az energia azonban lassan áramlik át egyik évből a másikba, így van némi átfedés. A következő évet körülbelül 4 hónappal a születésnapod előtt kezded érezni energetikai szempontból.

Tehát, ha valaki áprilisban született, akkor az előző év decemberétől kezdve érzi a közelgő változást

-írja a Filantropikum.com

Ha tudod, hogy éppen melyik évben jársz az életciklusodban, az segíthet betekintést nyerni abba, mi vár rád, és mire kell fókuszálnod az energiáidat.

Hirdetés

Első év: A KEZDET

Valószínűleg sok minden véget ért számodra az elmúlt évben, és az új ciklus első évében itt az ideje újrakezdeni, és mindent újra felépíteni. Lehet, hogy még nem vagy biztos a fontos kérdésekben az életedben: a munkádban, abban, hogy hol akarsz élni, vagy a családi helyzetedben. De még mielőtt az első év véget érne, és a második elkezdődne, tisztában leszel mindezzel.

Az első évben elülteted azokat a magvakat, amelyek aztán a teljes kilencéves ciklus alatt növekedni fognak.

Arra kell koncentrálnod, amit valóban szeretnél, és el kell dobnod minden olyan régi szokást vagy meggyőződést, ami már nem szolgál téged. Az első évben van itt az ideje, hogy mindent újrakezdj, ha szeretnéd.

Ha folytatni szeretnéd azt, amit az elmúlt ciklusban elkezdtél, azt is megteheted, de sok mindennek így is változnia kell.

Most kell felkészítened magadat a következő kilenc évre – fontold meg alaposan, milyen energiákat és projekteket szeretnél továbbvinni.

Második év: KAPCSOLÓDÁS

A második évben elindulsz azon az úton, amit az első évben választottál, és létrehozod a szükséges kapcsolatokat, hogy megvalósíthasd az elképzeléseidet. Ez egy elég lassú év, és sok türelemre lesz szükséged.

A projekt, amibe belekezdtél, elindul a maga útján, de nem olyan gyorsan, mint szeretnéd. Ennek tudatában légy hálás minden fejlődésért, bármilyen lassú és kevés is az, hiszen mindez a folyamat része.

Jó év ez arra, hogy a képességeiden és a tehetségeden dolgozz. Sokkal több kontrollod lesz önmagad fejlesztése felett ebben az évben, mint a külső tényezők felett.

Végül pedig a második év az erős párkapcsolatok kialakítására és a házasságkötésre is kiváló év lehet.

Harmadik év: TEREMTÉS

A harmadik évben felgyorsulnak az események. Ez igencsak szórakoztató év a társadalmi élet és a párkapcsolatok szempontjából egyaránt. Ebben az évben kiélvezheted az élet minden egyes pillanatát.

Ezért is egyike ez a kilencéves ciklus három változást hozó évének (a 3, 5 és 9 közül a legkisebb). Túl sok mindent akarsz majd egyszerre, túl sok új dologba akarsz belekezdeni, ami szétszórja az energiáidat, és a legtöbbjükből végül nem lesz semmi.

Ez az energia azonban sok kreativitást és új ötletet hoz ki belőled, és sokat fejlődsz a személyes megnyilvánulásaidban – még akkor is, ha az üzleti terveid, vagy az anyagi helyzeted nem alakulnak a legjobban.

Negyedik év: MUNKA ÉS ÉPÍTKEZÉS

A negyedik évben kezdődik el az igazi munka és az igazi előrelépés. Miután a harmadik évben túl sok ötleted volt, és közülük sok kudarcot vallott, a negyedik évben teljes mértékben arra koncentrálsz, ami valóban működik.

Társadalmi élet szempontjából ez az éved kevésbé aktív, mivel most keményen kell dolgoznod a projektjeiden. Megkérdőjeleződik, majd megerősödik az önkontrollod és az akaraterőd.

Ez az év a szervezői készségről, a felelősségről és a dolgok elrendezéséről szól.

Ötödik év: A VÁLTOZÁS

Az ötödik év a legnagyobb változás éve a kilencéves ciklusban. Miután valószínűleg túl keményen dolgoztál az előző évben, az ötödik évben szeretnél abbahagyni mindent, feladni a kapcsolataidat, megváltoztatni a nevedet, és egy egzotikus országba költözni.

Ez nem túlzás, az ötödik év mindig előhozza az emberből a szabad szellemet és a lázadót.

Lehet, hogy nem teljesíted mindezeket a vágyakat, de minden esetre kalandosabb életre vágysz majd, ez pedig ismét szétszórt energiákat és változásokat hoz majd az életed minden területén.

Hatodik év: SZERETET ÉS GONDOSKODÁS

Ha az ötödik évben megkérdőjelezted a párkapcsolatodat, vagy szerettél egyedülálló lenni, most szeretnél egy erős párkapcsolatra, az otthoni, családi életre összpontosítani. Ebben az évben ápolni fogod a legszorosabb kapcsolataidat, többek között a barátságaidat is.

A munkában elért eredmények szempontjából nem ez a legsikeresebb éved, és nagyon csendes, nyugodt időszak is. Ebben az évben az a legjobb, ha a harmóniára, békére és a szeretteidre fókuszálsz.

Hetedik év: ÖNELEMZÉS

A hetedik évben kezded érezni, hogy közeleg a ciklus vége, és szeretnél meggyőződni róla, hogy eredményes lesz, sikerekkel és anyagi bőséggel zárul.

Ehhez újraértelmezel mindent, amit eddig tettél. Ezt az évet teljes mértékben önmagadnak és a terveidnek szenteled, a kapcsolatok most nem élveznek prioritást.

Nem sok minden történik ebben az évben, ez inkább a személyes fejlődés ideje, és a sikeres ciklus lezárására való felkészülés.

Nyolcadik év: AZ EREDMÉNYEK BETAKARÍTÁSA

Míg a hetedik év inkább a belső világodról és az önelemzésről szólt, a nyolcadik évben ismét a külvilág felé fordulsz. Készülj fel, hogy betakaríthasd az ebben a ciklusban végzett munkád gyümölcsét. Általában ez a legjobb év az üzleti ügyek, a karrier, a magánélet és a személyes pénzügyek szempontjából.

Számos lehetőség áll majd előtted, például egy jobban fizető állás, vagy előléptetés. Ez a kilencéves ciklus abszolút csúcsa – élvezd ki a gazdagságot, amiért megdolgoztál.

Kilencedik év: BETELJESÜLÉS

A kilencedik év keserédes lehet. Sok minden véget érhet ebben az évben: búcsút mondhatsz egy régi munkának, lakhelynek, párkapcsolatnak, vagy barátságnak. De ez valójában mind igazi áldás.

Az univerzum felkészít a következő csodálatos ciklusra, és ha valami nem szolgál majd a következő kilenc évben, bármennyire is csodálatos volt, most véget kell érnie.

Ha valami most távozik az életedből, tudd, hogy jobb dolgok várnak rád!

Az életed azon részeinek pedig, amik továbbra is veled maradnak, át kell majd alakulniuk, semmi sem maradhat olyan, mint korábban volt – hiszen a következő ciklusra, a következő szintre készülsz.

Forrás: Filantropikum.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.