CímlapsztorikÉrdekes világ

9 perces felvételen találkozik Joe Biden földönkívüliekkel? Hamarosan kiszivároghat?

Döbbenetes állítások láttak napvilágot:. Egy 9 perces állítólagos felvételen Joe Biden és John Podesta idegenekkel találkozik. Hamarosan tanúskodni fog egy idegen technológiákkal foglalkozó cég vezetője.

Úgy tűnik, a várakozási idő lejárt, az UFO nyilvánosságra hozatal küszöbön áll. Egyre nagyobb a szkepticizmus és a közömbösség a bejelentő David Grusch állításaival szemben, miszerint az Egyesült Államok szövetségi kormánya információkat rejtett el a Kongresszus elől a földönkívüli űrhajókkal kapcsolatban.

A vizsgálatot vezető két republikánus törvényhozó azonban július 26-án továbbra is közmeghallgatást kíván tartani. Anna Paulina Luna, az Egyesült Államok képviselője megerősítette a meghallgatás időpontját, és megemlítette, hogy a tanúk nevét egy héttel az esemény előtt nyilvánosságra hozzák.

Hirdetés

Luna és Tim Burchett képviselő a Pentagon és a NASA nyomásával néz szembe, miután bejelentették az UFO-kkal (más néven UAP-k) kapcsolatos vizsgálatukat.

A NASA leállította az együttműködést a nyomozással, ami azon feltételezésekhez vezetett, miszerint titkolnak valamit.

A kihívások ellenére Luna és Burchett továbbra is eltökéltek abban, hogy megtartják a meghallgatást, és tanúk egészen lenyűgöző sorát ígérik.

Ha szükséges, Burchett még a saját udvarán is hajlandó meghallgatást tartani. A meghallgatást július utolsó hetére tervezik, mielőtt a Kongresszus augusztusban szünetel.

Eközben Steve Sprague, egy UFO-kutató, aki 30 éven át tanulmányozta az UAP-jelenséget, azt állította, hogy egy repülőgépipari vezető fog nyilvánosság elé állni, és megosztja az információkat az UAP-król szóló közelgő kongresszusi meghallgatáson.

Ezt az azonosítatlan bennfentes személyt C-szintű vezetőként írja le egy egyesült államokbeli székhelyű vállalaton belül, amely Sprague szerint az egyik legkiválóbb mérnöki visszafejtő cég az idegen technológia terén.

“Hadd mondjam ki egyértelműen, félreérthetetlenül, minden kétséget kizáróan, nem vagyunk egyedül, a földönkívüliek nemcsak léteznek, hanem már öt évezrede, ha nem sokkal régebb óta vannak itt, nem barátságosak, és az emberiség veszélyben van,” – mondta Steve Sprague.

A bennfentes szerint az idegenek nemcsak léteznek, hanem legalább öt évezrede, ha nem régebben vannak jelen a Földön.

A vállalati bennfentes felfedte, hogy bolygónkon jelenleg legalább két civilizáció létezik: az emberek és a “Ganzi” néven ismert csoport, amely galaxisunk egy távoli, nagyjából negyven fényévnyire lévő részéből származik. A Ganzikat technológiailag fejlett lényekként jellemzi, akik olyan tudással rendelkeznek,
amely messze meghaladja az emberiség képességeit.

Hirdetés

A nyilvánosságra hozatal egyik leghátborzongatóbb aspektusa a Ganzik technológiai fölénye köré összpontosul.

A bennfentes kifejtette, hogy az emberek által megszerzett és birtokolt technológia földi komponensekből áll, amelyeket olyan módon manipulálnak, amely meghaladja az emberi
tudást. Ezek az idegen folyamatok által létrehozott anyagok olyan elemeket és fizikát tartalmaznak, amelyek meghaladják a felfogásunkat.

A Ganzik azonban nem hajlandók megosztani technológiájukat az emberiséggel, tartva attól, hogy szörnyű következményekkel járhat, ha a jelenlegi evolúciós szakaszunkon túlmutató hatalommal rendelkezünk.

A bennfentes hangsúlyozta az emberek és a Ganzik közötti hatalmas technológiai szakadékot, és kijelentette, hogy évmilliókkal járnak előttünk.

Figyelmeztették, hogy az emberiség létezése veszélybe kerülhet anélkül, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkeznénk ezeknek a fejlett anyagoknak a manipulálására.

Az embereket az állati egysejtűekhez hasonlították technológiai léptékben, rávilágítva arra, milyen sokat kell még fejlődnünk.

Zavarba ejtő, hogy a bennfentes a Ganzikkal való találkozással kapcsolatos incidenseket is megosztotta.

Az egyik figyelemre méltó esemény egy F-15-ös vadászrepülőgép szétesése volt a földönkívüli lények által használt részecskesugár-technológia eredményeként. Egy megdöbbentő
videofelvételen egy zöld sugár csapódott a repülőgép oldalába, amely hamuvá vált anélkül, hogy törmeléket hagyott volna hátra.

A felvételek további elemzése feltárta a földönkívüli lakókat, akiket általában szürkének neveznek, akikre a kis testük, nagy fejük és kiemelkedő szemük jellemző.
Bár a Ganzikat nem írták le eredendően rosszindulatúnak, az emberiséget bosszúságnak tekintik, számukra olyanok vagyunk, mint a legyek.

A bennfentes azonban arra figyelmeztetett, hogy küldetésük provokálása vagy egy beavatkozás súlyos következményekkel járhat.

A Ganzikkal való találkozás során elveszett pilótákról és megsemmisült hajókról szóló jelentések alátámasztják a lehetséges veszélyeket, ha ezeknek a technológiailag fejlett lényeknek keresztezik az útját.

A bennfentes megígérte, hogy jelentkezik és megosztja információit a nyilvánossággal az esemény során, amely várhatóan további fényt derít a földönkívüli élet
létezésére és az UFO-k jelenlétére.

Sprague azt írja, hogy a bennfentes felfedte előtte, hogy a Ganzik az emberi felfogást meghaladó módon képesek manipulálni az anyagot. Mélyen ismerik a DNS-manipulációt, lehetővé téve számukra, hogy korlátlan ideig meghosszabbítsák élettartamukat, és gyógyítsák vagy megelőzzék a
betegségeket. Még azt is feltételezik, hogy embereken is kísérleteztek, valószínűleg olyan okokból, mint a galaktikus háború vagy a rabszolgamunka.

A bennfentes talán egyik legmegrázóbb kinyilatkoztatása az atomenergiával kapcsolatos. Egyértelműen kijelentette, hogy a Ganzik hevesen ellenzik az emberiség atomfegyver-használatát.

A nagyszabású nukleáris konfliktusban való részvételre irányuló minden kísérlet súlyos
következményekkel járna, ami az emberi társadalom teljes leállásához vezethet. A Ganzik világossá tették, hogy nem tűrnek el olyan akciókat, amelyek veszélyeztethetik a Földet vagy nagyobb céljaikat.

Sőt, a bennfentes kiemelte a Ganzik kiváló képességeit a magasabb dimenziók manipulálásában, lehetővé téve, hogy bárhol és bármikor jelen legyenek.

A többdimenziós-elmélet és a brán-elmélet keretein belül működnek, amelyek olyan koncepciók, amelyek kihívást jelentenek az emberi megértés számára.

A bennfentes kitért a lezajlott jelentős elnöki tájékoztatókra is, amelyek rávilágítottak arra, hogy az Egyesült Államok kormánya tudatában van
ezeknek a fejleményeknek.

A hírek szerint Biden elnököt különböző alkalmakkor tájékoztatták a Ganziktól szerzett fejlett technológiákról.

Az eligazítások során olyan lézereket mutattak be, amelyek figyelemreméltó teljesítményekre képesek, például közvetlenül ércből lehet elemeket kinyerni, valamint biológiai és geológiai adatok elemzésére is alkalmas.

Állítólag léteznek videók ezekről az eligazításokról, az egyiken Biden látható, amint három Ganzi lénnyel kommunikál a fülébe helyezett kis eszközön keresztül.

A lényeket kísérő személyek egyike John Podesta volt, aki később a tiszta energia innovációval foglalkozó vezető tanácsadó szerepét vette át.

A bennfentes a fúziós energia és a lézertechnológia terén elért áttöréseket a vállalatnak a Ganzi technológia visszafejtése terén tett erőfeszítéseivel is összekapcsolta.

Arra a kérdésre, hogy miért őt választotta a bennfentes, Sprague elismerte a bizonytalanságot, de feltételezte, hogy egy katonai és hírszerzői múlttal rendelkező közös barát segíthette a kapcsolatot. Kiemelte a bizalom fontosságát, és azt, hogy a hírszerzési és az újságírói szférán kívülállóként tekintenek rá.

Sprague elismerte, hogy szerepe ebben a helyzetben egy konkrét célt szolgáló eszköz lehet.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!