Misztikum

Aki 3 órakor megébred, ahhoz az Ördög látogat el? A parajelenség ma is rejtély a tudósok előtt

Sokan tapasztalták már azt, amiről most fogunk beszélni, sőt, filmekben is találkozni lehetett már ezzel a jelenséggel, aminek ráadásul ijesztő módon van alapja is…

Régóta ismert jelenség, sosem sikerült megmagyarázni

Spirituális körökben már elég régóta ismert az, hogy léteznek olyan időpontok, dátumok, melyek spirituálisan aktívak.

A középkorban például éjfélkor nem szívesen tartózkodott senki a szabadban, mert a babonák úgy tartották, hogy a boszorkányok ilyenkor a legaktívabbak.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy ezekben az időszakokban fokozottan sok paranormális erő jelenik meg a Földön, vagy érzékelhető az egyszerű ember számára is.

3 óra 33, amikor a Sátán meglátogat

A legfőbb misztikus időpontként mindenképp a 3:33-at tartják számon, ilyenkor történik a legtöbb szellemekkel, kísértetekkel, visszajáró lelkekkel kapcsolatos dolog.

Sokan nevezik például ezt a hajlani időintervallumot az Ördög idejének is.

Egy érdekes és alapos videó a témában:

Azok, akik ismerik a témát, hiszik, hogy a 3:33 sátáni szimbolikával rendelkezik, amióta van 666 fele, a fenevad vagy az ördög száma . Ehhez az elmélethez hozzáadódik az az idő, amikor Jézus a kereszten meghalt (délután 3), és az életkor (33 év), amely a numerológia szerint 3:33.

Ezen az érvelésen túl azt gondolják, hogy 3: 33-kor az élők világa kapcsolatba kerül a halottak világával, lehetővé téve a démonoknak és a szellemeknek, hogy könnyebben átkeljenek és kommunikáljanak az emberekkel.

Vannak még olyanok is, akik úgy gondolják, hogy a halálosan beteg vagy nagyon idős emberek hajlamosak átjutni a túlvilágra, mert a test energetikailag legyengült.

Bár nincs tudományos bizonyíték, amely összekapcsolná az ördög idejét az alvási bénulással, alvásparalízissel, sok embernél reggel 3 és 4 között alakul ki ez a rendellenesség.

Aggódnom kell, ha 3 óra után ébredek?

Nehéz megmondani.

Hirdetés

A spirituális tisztánlátók azt mondják, hogy ha valaki a 3 óra 33 körüli ébredést tapasztalta, rendszeresebben, és egyéb más paranormális jelenségeket is észrevesz az életében akkor az egy intő jel lehet.

Intő jel arra, hogy a gonosz kísért meg minket ezen az órán, és hogy negatív erők, szellemek vagy démonok próbálják a tudatunkat magukkal ragadni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!