CímlapsztorikMisztikum

A Vatikán sötét oldala: így működik a zárt, belső világ – ármány és intrika, megpuccsolt pápák és túszul ejtett egyház

A Vatikánon belül semmi sem történik véletlenül.

Minden mögött komoly és hideg logika húzódik.

Hirdetés

A pápákat soha nem véletlenül választják meg, és valójában SOHA nem demokratikus keretek között megy az egész pápaválasztás mizéria végbe.

Az egyház ezen része egy olyan zárt világ, mely kívülről a nép által választott vezetőket sugall, egy demokratikus intézményt.

Valójában azonban önkényesen, egymásnak adogatott pozíciók, belterjes hatalomjáték, ármány és intrika jellemezte mindig is a katolikus egyházat.

Már egy ideje zajlik az erkölcsi és ideológiai háború az egyházon belül. Borzalmas dolgokat titkolnak, visszaélések, molesztálások és még ennél is ijesztőbb az, ami a reverenda alatt megbújik!

De erről kicsit lentebb…

A Vatikánon belül mindig is erősen jellemző volt a titoktartás és az összezárás. Minden esetben, még akkor is, amikor az egyház közösségének legfőbb emberei követtek el istennek nem tetsző bűnöket.

Lásd például a Vatikán egykori pénztárnoka, George Pell ausztrál atya, akiről a rendőségnek is sikerült bebizonyítani – azóta pedig el is ítélték – hogy gyermekeket molesztált.

De más papok, lelkészek sem vetették meg a bűnöket: egyes információk és becslések szerint csak Németországban 11 ezer gyermek is áldozatul eshetett ezeknek az egyházi zaklatásoknak.

Ferenc pápa természetesen tudott minderről, ahogyan a papi közösség legfelsőbb körei is.

Hirdetés

Sőt…

Egyes meg nem erősített információk szerint a Vatikánon belül létezik egy szűk kör, mely összefüggésbe hozható egyes gyermekeket elrabló alvilági hálózatokkal is.

Korábban számos ügyet próbáltak a hatóságok Európa-szerte felgöngyölíteni.

Érdekes módon egyes szálak kifejezetten magas szinteken mozgó politikusokhoz és egyház személyekhez vezetett, ezt támasztották alá a lebuktatott, majd kikérdezett kulcsfigurák is, akik szintén a részei voltak a rendszernek, belülről látták, mi zajlik.

Nem egy “titkos megrendelő” akart fiatal gyerekeket, gyermek rabszolgákat a hálózattól.

Köztük voltak magas rangú vatikáni személyek is.

A pápa pedig tudhatott erről.

Az egyház ez a szintű erkölcsi hanyatlása egyértelműen II. János Pál pápa halála után indult meg, de egyes források szerint már akkor is voltak kisebb csoportok a Vatikán falain belül, akik próbálták az egész közösséget “megmérgezni”.

Az egyház ijesztő átalakulása és romlottságának megmutatkozása azonban kifejezetten Ferenc pápa trónra kerülése után jött meg.

Sokan nem véletlen gondolják úgy – és erre bizonyítékok is vannak – hogy XVI. Benedek pápát valójában megpuccsolták, félreállították, hogy az európai gyökerekkel nem rendelkező, a kontinenssel nem szolidáris, szabad szellemű pápát “tegyenek” a helyére.

A Vatikánt kilóra megvette a világot irányító, Európa-ellenes háttérhatalom.

Ez a legtöbb ember gyanúja, és valljuk be, annyira nem is alaptalanul.

Az egyház mára túlságosan, saját magukra nézve károsan szabad szelleművé vált. És ebben a keresztyénellenesnek mutatkozó Ferenc pápa vastagon benne van…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!