CímlapsztorikMisztikum

Valóra válik a világvége a híres prédikátor szerint: az emberi faj pusztulásának küszöbén vagyunk

Az antikrisztusi korszak küszöbén vagyunk?

Bejöhet a prédikátor jóslata, és mindent maga alá temető Armageddoni káosz jön?

Nyakunkon van az antikrisztusi korszak, az a 7 ínséges és nyomorúsággal járó hosszú esztendő, amiről a Biblia is ír?

Hirdetés

A Jelenések könyve világosan beszél a nehéz időkről, ami az emberiségre vár, és ami közvetlenül megelőzi Krisztus második eljövetelét.

Egy híres, és nagyon sok hithű követővel rendelkező prédikátor most azt állítja, hogy nagyon közel vagyunk a fordulóponthoz, amikor minden megváltozik.

A végidők korszakába léptünk, minden hanyatlani kezd, az embertelenség, az inhumánus életformák terjednek.

Ez az egymástól való eltávolodás időszaka, amit csak tetéz az, hogy a világ vezetői is az egymástól való távolságtartásra szólítanak fel.

Mintha csak az emberi kapcsolatok, a család mint társas életforma megszüntetésén dolgoznának.

Paul Begley szerint a Biblia konkrétan a mostani, a 2020-as év eleje óta zajló eseményekről is ír.

A világjárvány, a társadalom atomjaira hullása, az embertelenség eluralkodása a világban, a háborúk, és az egyre fogyó erőforrások mint egy olyan háborúhoz vezethetnek majd, mely az emberiség felét elpusztíthatja.

Az Armageddoni csata….

Ugyanakkor a pontos dátumot senki sem tudhatja, erre tesz utalást a Bibliában maga Jézus is, amikor azt mondj,a hogy a pontos napját még Isten fia sem tudja, csak maga az Atya.

Hirdetés

A prédikátor szerint a pandémia, az egymást követő természeti katasztrófák, egyes országok politikai válságai és a már most meglévő, egyre kiterjedtebb helyi háborúk mind útjelzői az apokalipszisnek.

Természetesen nem mindenki gondolja úgy, hogy igaza lesz a prédikátornak, hiszen korábban ő volt az, aki többször bekerült a hírekbe azzal, hogy például nyárra is egy nagy világvégét jósolt.

Az akkori világvége szerencsére elmaradt, de a hívei még mindig erősek a hitükben, és hisznek abban, amit Paul Begley mond.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!