Misztikum

Léteztek a Földön emberi civilizációk már jóval előttünk is – a hatodik generáció vagyunk, állítják a tudósok

Több emberi generáció is elbukott már korábban, ezek nyomai, bizonyítékai pedig jelen vannak a Földön – régészek és tudósok egy az egész emberi faj történetét újraíró felfedezésről beszélnek.

Nem mi voltunk az elsők, mi csak átvettük a “stafétát”…?

Korábban is létezhettek már olyan régészeti leletek, melyek azt mutatták, hogy az ember előtt élhettek a Földön más értelmes lények, civilizációk is.

Hirdetés

Létezett olyan elmélet is, mely azt állította, hogy ezek nem is emberek, hanem ősi idegen fajok voltak.

Az elmúlt évtizedekben azonban egyre nyilvánvalóbbá kezd válni, hogy az emebriség több ízben kifelődött, majd lehanyatlott ezen a planétán a múltban, és talán a Földtörténet kezdete óta ciklusok követhetik egymást.

Felemelkedések és bukások az egyes ősi civilizációk között.

A múltban már öt alkalommal élhettek emberek a Földön, és mind az 5 civilizáció globális szintre fejlődött, majd feltehetőnen kipusztította önmagát – állítják egyes tudósok.

Szeirntük ugyanis a bolygószerte megtalálható, sem térbe, sem az adott időbe nem illő régészeti leletek ennek a nyomai.

Rengeteg ilyenről tudni ma:

A nagyenyedi alumínium darabka, mely olyan korból származik, amikor még az emberiség nem is tudta előállítani.

De említhetnénk a közel 200 millió éves emberi lábnyomot, melyről az antropológusok is azt nyilatkozták, hogy biztosan nem egy nagyobb méretű majomtól, vagy emberszabásútól származik.

Az előző emberiség által hátrahagyott építményekre pedig jó példa Ádám hídja, mely 1,7 millió éves egyes becslések szerint.

Hirdetés

Egyes tudósok már azt a lehetőséget sem vetik el, hogy a földkéreg mélyebb rétegeiből idővel kerülhetnek olyan leletek, melyek minden kétséget ki fognak zárni.

Ha valóban a hatodik emberi generáció vagyunk, akkor az azt jelenti, hogy a Földön nem mi fejlődtünk ki először, és tulajdonképpen csak “átvettük a stafétabotot”.

A korábbi emberi generációk valami miatt kipusztultak, feltehetően lefelé tartó önpusztító spirálba kerültek.

Találtak már olyan ősi, több száz millió(!) éves kőeszközöket is, melyeken pattintások nyomai láthatók. Ezek a pattintott kőbalták szintén akkor készültek, mikor az emberiség még ki sem fejlődött.

Felmerült már a régészek fejében az is, hogy a majmok pattinthattak köveket egymásnak, és elkezdhettek kezdetlegesen bánni egyes eszközökkel, azonban erre semmi bizonyíték nincs. Sőt, ha így lett volna, akkor a majmok ma is sokkal magasabb fejlettséget mutatnának, mint amit a tudomány tapasztal.

Az elmélet szerint az emberiség egyfajta időhurokba került, ami önmagába hajlik vissza. Ez azt jelenti, hogy újra és újra létrejövünk, megteremtődünk, fejlődünk, majd egy adott ponton kihalunk.

Ez folyamatosan megismétlődik, és ismétlődik szüntelenül az időt kezdete óta.

Az emberiség sorsa tehát a kezdetektől fogva meg van pecsételve, predesztinálva van.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!