CímlapsztorikÉrdekes világ

“A sáska civilizáció már a Földön van” – állítja egy férfi, aki maga is találkozott velük

Megdöbbentő beszámolója az egész világot bejárta és mindenkit foglalkoztat.

A 26 éves Paul Froggatt félelmetes megpróbáltatását egy pókhoz hasonlította, aki legyet eszik egy “David Attenborough dokumentumfilmben”

-írja az ÚjVilágtudat, idézve a DailyStart.

Hirdetés

A bozontos hajú raktári dolgozó ragaszkodott hozzá, hogy nem iszik alkoholt és nem fogyaszt drogot, miközben megosztotta az idegen lényről készített vázlatát.

Elmesélte, hogyan menekült el, miután belebotlott a lénybe, miközben Warwickban egy erdőn keresztül biciklizett hazafelé.

Paul azt mondta: “Őrültnek hangzik, de éreztem, érzékeltem az irántam táplált érzéseit, és ez olyan volt, mint a tiszta idegen gyűlölet.”

“Olyan, amikor egy David Attenborough dokumentumfilmet néz az ember, és látja, ahogy egy pók legyet eszik, tiszta rosszindulatú, gonosz érzés.”

Azt mondta, kénytelen volt otthagyni az állását, miután a szkeptikus kollégák “Warwick sáskaemberének” nevezték el.

Paul hozzátette, hogy traumatizálta az élmény, és most küzd az alvással, miután átkerékpározott az erdőn, nem sokkal azután, hogy tavaly július 16-án végzett a 12 órás műszakban egy kutyaeledel raktárban.

“Az egyik csütörtök reggelen 5 órakor biciklivel mentem haza a munkából, és valami furcsát láttam az égen. Egy ragyogó narancssárga gömb volt, amely éppen a láthatáron lebegett.”

“Először azt hittem, hogy a Vénusz vagy egy műhold, de úgy tűnt, sokkal közelebb van, mint ezek a dolgok.”

“Útközben megálltam, hogy néhány fényképet készítsek – a tárgy közvetlenül valamivel nagyobbnak tűnt, mint a fotókon látható.”

Hirdetés

“Ekkor a tárgy elkezdett mozogni, és forogni kezdett. Láttam, hogy kör alakú volt, és egy része kilógott a testből.”

“Amikor ez elkezdődött, a hideg futkosott a hátamon, és úgy éreztem, hogy itt valami nincs rendben, ezért siettem hazafelé.”

“Miközben folytattam a kerékpározást, úgy tűnt, hogy a tárgy velem együtt mozog, de csak azt mondtam magamnak, hogy valamiféle optikai csalódás lehet.”

“Beértem egy erdős területre, és a fákon át elvesztettem az objektumot. Általában ilyenkor reggel madárdal és rovarok kórusa hallatszik, de az erdő teljesen elhallgatott.”

“Ahogy hajtottam az ösvényen, egy kanyarban jártam, amikor olyasmit láttam, amit soha nem fogok elfelejteni.”

“Néhány méterrel előrébb állva egy humanoid imádkozó sáska tűnt fel. Ez a dolog legalább 2 méter volt, világoszöld, háromszög alakú fejjel és nagy, ovális, fekete szemekkel. A sáska minden jellegzetessége megvolt, de két lábon állt, és valahogyan emberi alakja volt.”

“Teljesen megdermedtem a félelemtől. Egy örökkévalóságnak tűnő érzés volt – de valószínűleg csak másodpercek voltak -, amikor ennek a lénynek a szemébe néztem, és ő visszanézett.”

“Úgy éreztem, hogy képes olvasni a gondolataimban.

A félelmemet teljesen idegen gondolatok váltották fel a teljes gyűlöletről és gonoszságról, amiről úgy éreztem, hogy ez a dolog vetíti felém.”

“Aztán hirtelen kiestem ebből a hipnotikus állapotból, és egy lépést tett hátra, mintha le akarna csapni rám.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!