CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Sokkoló: Diana hercegnő mégis életben lehet?! Fotó bizonyíthatja!

Megdöbbentő hírek és teória látott napvilágot… képek bizonyíthatják? A királyi család “dugta el” a világ elől a balesetből való felépülés után..?!

Bejárta az internetet a fotó, amelyen állítólag Diana hercegnő szerepel évekkel a halála után egy tolószékben.

Később Vilmos és Katalin esküvőjén is látni vélték. Vannak akik azt állítják, hogy nem halt meg azon a végzetes estén, csak megrendezte saját halálát.

Hirdetés

A halált nehéz elfogadni, ez a tény pedig melegágya az olyan pletykáknak, amelyek tehetséges és szimpatikus elhunyt hírességekről szólnak, és azt feltételezik, hogy még mindig életben vannak. Rengeteg elmélet terjed az interneten például Diana hercegnőről.

Ráadásul az sem elhanyagolható tény, hogy néhány kétes eredetű, de mégis cáfolhatatlan bizonyíték utal arra, hogy nem minden úgy történt, ahogy a közvélemény tudja.

A legtöbb kislány számára maga lenne a tündérmese, ha egy herceg feleségül venné.

Ám Diana hercegnő számára az lett volna a tündérmese, ha végre normális, hétköznapi életet élhet.

De mi van akkor, ha a walesi hercegnő valóra váltotta a saját álmát, és örökre eltűnt a kíváncsi szemek elől tizennégy évvel ezelőtt?!

Ezt a kérdést feszegeti Monica Ali könyvében, amely nem kevesebbet állít, minthogy könnyen elképzelhető, Diana annak idején megrendezte a halálát, hogy végre a saját életét élhesse.

Noha a szerző semmilyen bizonyítékkal nem támasztja alá feltevését, csupán eljátszik a gondolattal, könyve mégis felkavarta a briteket.

Diana borzasztóan boldogtalan volt, és szenvedett attól, hogy minden lépését követik.

Olyan volt, akár egy űzött vad. Csak kevesen tudják, de gyakran fekete parókában, álruhában, nagy szemüvegben rótta London utcáit, és gyermeki örömmel töltötte el, hogy senki sem ismeri fel, nem csámcsog azon, hogy éppen mit csinál, hogyan néz ki, hanem egyszerűen önmaga lehetett.

Hirdetés

gy hétköznapi, kedves asszony. Mosolyogva evett egy sült krumplit, újságot olvasott, sétálgatott.

diana-hercegno-toloszekbenEgy állítólagos kép Diana hercegnőről, ahogy egy tolószékben ül a baleset után nemsokkal.

Végre élt. Miért lenne elképzelhetetlen, hogy annyira áhította a szabadságot, a boldog, kiegyensúlyozott, hétköznapi életet, hogy kapóra jött neki az autóbaleset, amibe mégsem halt meg?!

Mi van akkor, ha megmentették az életét, de ő titkokban eltűnt Amerikában? Diana nagyon szenvedett, és úgy döntött, eljött a menekülés ideje, a nagy lehetőség, hogy a világ szemében halott legyen, s ő végre elkezdjen élni

– mondta a könyv szerzője, aki szerint Diana tervezte, hogy új életet kezd Amerikában, hiszen mindig is a tengerentúlra vágyott.

– Az ő szemében Amerika a szabadság földje volt.

Imádott Amerikában lenni. Ha megrendezte a halálát, akkor biztosan egy amerikai kisvárosban kezdett új életet.

S most boldogan, szabadon olvasgatja az újságokat, amikben fia, Vilmos eljegyzéséről írnak. A gyerekei nem tudnak arról, hogy él, s ők az egyetlenek, akik hiányoznak régi, gyűlölt életéből…

Sötét titkok

Egyesek szerint a hercegnő a baleset idején terhes volt szeretőjétől, az egyiptomi Dodi al-Fayadtól, és a királyi családnak is köze volt a halálához, pontosabban eltűnéséhez. Később pedig úgy újabb bizonyíték került elő, ami alátámasztja ezt.

A Globe magazin ugyanis címlapon hozta a hírt, hogy megszerezték Diana eddig titkosított boncolási leleteit, amiből egyértelmű, hogy babát várt, amikor a tragédia megtörtént. És ez még nem minden! A magazinban egy eddig soha nem látott fotó is megjelent, amin elvileg az látszik, hogy a hercegnő nem halt meg rögtön a baleset során.

Vagyis ez azt támaszthatja alá, hogy valóban túlélte a balesetet, és később, a kórházba szállítást követően sem halt bele a sérüléseibe, mi több, felépült, majd eltűnt a világ elől.

Hogy azóta hol lehet, mit csinálhat, azt nem tudni. Ha valóban várandós volt, akkor már minden bizonnyal fia is megszületett, aki titkokban van, és nem fedte fel még személyazonosságát.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!