CímlapsztorikÉrdekes világ

Bill Gates-nek megint igaza volt: a brazil mutáns halálként “arathat” Európában

Csak idő kérdése, mikor jelenik meg a Brazíliában már napi NÉGYEZER(!) halálos áldozatot szedő koronavírus változat, ami 40 év alattiakat is intenzívre küld, ráadásul a vakcinák egy részét is “kicselezi”…

A vírusmutánsok fenyegetik az elmúlt egy év védekezési eredményeit – ezt állította egy nemrég, az elmúlt hetekben publikált videójában a gazdag milliárdos.

Ez azért érdekes és roppant mód “előrelátó” volt a részéről, mert úgy tűnik, hogy ténylegesen kezd megvalósulni…

Hirdetés

De miről is van szó pontosan?

Nos, Gates azt mondta nemrégiben, hogy a koronaívrus elleni harcban visszakerülhetünk a startmezőhöz, ha nem tudunk a vakcinákkal kellő időben lépést tartani a keletkező mutációkkal.

A vírus ugyanis mutálódik, tanul.

A legtöbb mutáció számunkra szerencsésen nem befolyásolja a vírus képességeit, ám az elmúlt egy évben több olyan variáns kifejlődött, mely aggodalomra adhat okot.

Az egyik ilyen a brit variáns, melyről azóta tudjuk, hogy 40%-kal fertőzőbb és emiatt halálosabb is, és most láthatáron van a brazil variáns is, mely már 40 évnél FIATALABB embereket küld intenzívre.

Brazíliában már napi NÉGYEZER környékén van a halálos áldozatok száma… A kórházban ápoltak legalább FELE 40 év körüli vagy az alatti.

A brazil variáns tehát sokkal erősebb és agresszívebb.

Ráadásul van még egy tulajdonsága, ami miatt Gates is aggódott: képes egyes vakcinákat – egyelőre nem mindet – kicselezni…

Itthon és Európában egyelőre nem jelent meg ez a verzió, azonban ha “bejut”, akkor óriási halálozásokat fog okozni az egész kontinensen.

Hirdetés

Ezért a franciák már el is vágták a légi összeköttetést Brazíliával…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!