CímlapsztorikEgészségünk

Táplálják a rákos sejteket: ezeket az ételeket AZONNAL hagyd el!


A WHO hivatalos ajánlásban adta ki, mi az a 8 étel, aminek fogyasztásával azonnal fel kell hagyni…! Ha valaki a gyilkos kórral küzd, akkor ez akár életmentő is lehet, de sokak szerint megelőzésre is jó!

A WHO hivatalos ajánlásban adta ki, mi az a 8 étel, aminek fogyasztásával azonnal fel kell hagyni, mert csak kárt tesz az emberben. Olyannyira, hogy még rákos sejteket is táplál, így biztosan megrövidíti az emberek élethosszát.

Tenyésztett lazac

Szakértők szerint a tenyésztett lazacban nagy mennyiségben található dioxin, PCB és egyéb rákkeltő anyag. A PCB kemikáliák magukba szívják az ösztradiol nevű női hormont, és ezzel olyan hatást fejtenek ki, amely ösztönzi a rákos sejtek szaporodását.

Hirdetés

A természetes élőhelyéről kifogott lazac azonban nem veszélyes, viszont csak az Egyesült Államok lazacfogyasztásának 60 százaléka halneveldékből származik.

Paradicsom konzerv

A konzervek belső falain BPA-bevonat található, ami elkülöníti a paradicsomokat a fémtől. Azonban a BPA egy rendkívül veszélyes kémiai vegyület, amelyet a gyanták előállításakor használnak.

Leginkább az ösztrogén női hormonra van rossz hatással, felborítva a hormonháztartást, de emellett még elhízást, cukorbetegséget, meddőséget és rákot is okozhat.

Szénsavas üdítők

A aszpartámot tartalmazó szénsavas üdítők nem tesznek jót a rákkal küzdőknek, hiszen ez a mesterséges édesítőszer elősegíti a mellrák fejlődését, de a limfóma kialakulásáért is felelős lehet.

Emellett hozzájárulhat az inzulin rezisztenciához, de akár születési rendellenességeket okozhat, valamint a szívroham esélye is megnőhet, ha rendszeresen ezeket az üdítőket issza valaki.

Mikrós popcorn

A tasakos mikrós popcornban olyan mesterséges ízadalékok vannak, amelyek a májra és az immunrendszerre is veszélyt jelentenek.

A termék csomagolásában megtalálható a perfluoroktánsav, ami az amerikai egészségügyi hatóságok szerint rákot okozhat, és emellett még bőr- és emésztési problémákat is előidézhet.

Burgonya chips

Sok kalóriát tartalmaznak, így könnyen elhízhat a fogyasztó, de magas vérnyomás is kialakulhat, mivel sok sót tartalmaznak ezek a termékek.

A chipsek gyakran tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, amelyek rákkeltőek lehetnek. Készítésükkor, a magas hőfokon való kezelés miatt akrilamid keletkezhet, ami rákot okozhat.

Hirdetés

Füstölt, sózott ételek, savanyúságok

Ezek az élelmiszerek sok nitrátot, nitriteket tartalmaznak, amelyek károsak az egészségre. Megnehezítik az emésztést, de súlyosabb esetben akár rákot is okozhatnak.

Az üzletekben kapható baconok, szalámik, kolbászok többsége tele van nitráttal, ezért érdemes más alternatív megoldást választani, ha mégis szeretnénk húskészítményeket fogyasztani.

Genetikailag módosított élelmiszerek

Ezeket az élelmiszereket nem könnyű kikerülni, mert szinte mindenben benne vannak.Sok esetben belső gyulladásokat, akár rákot is okozhatnak, legyengítve az immunrendszert, a májat és az agy bizonyos részeit is megbetegíthetik.

Kristálycukor

Ez az édes termék növeli az inzulinszintet, és így támogatja a rákos sejtek elszaporodását.

A kukorica szirupot sem érdemes használni, fogyasztani, ahogy a feldolgozott, édesítőszereket tartalmazó termékeket, üdítőket sem.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!