CímlapsztorikÉrdekes világ

15 centis idegenek rohanhatják le a Földet? Jön a teljes körű invázió?

“…a következő lépés valószínűleg egy teljes körű invázió lesz” – áll a Brit UFO-kutató Szövetség jelentéseiben.

Megdöbbentő megfigyelésről kapott hírt a Brit UFO-kutató Szövetség. Egy nő nem mindennapi élménye alapján hamarosan földönkívüli invázióra készülhetünk.

Egy furcsa észlelés

A BUFORA hozta nyilvánosságra azokat a dokumentumokat és jegyzőkönyveket, melyek az esetet megismertették nemrégiben a nyilvánossággal.

Hirdetés

A jelentésben, amit egy nő állítása alapján írtak: egy túlméretezett fejű humanoid alak tűnt fel, ami nem volt magasabb 15 centinél.

Fenygetőek voltak, és nem próbáltak kapcsolatba lépni a nővel, ő mégis hihetetlenül rosszul érezte magát, halálfélelme volt.

A BUFORA megpróbált további részleteket megtudni, de a szemtanú visszautasította az érdeklődést arra hivatkozva, hogy idegen megtorlástól tart.

A szövetséghez tartozó bennfentes elmondta:

„Egyáltalán nincs okunk azt gyanítani, hogy a szemtanú nem teljesen őszintén írja le, amit látott”.

Földönkívüli invázió közeleg?

A megdöbbentő információk és a jegyzőkönyv kapcsán többen attól kezdtek el rettegni, hogy apró űrlények készülnek egy Föld elleni invázióra.

A Hertfordshireben élő 57 éves Chris Bonham, aki saját bevallása szerint maga is UFO-észlelő, megosztotta véleményét az észlelés kapcsán:

„Úgy hangzik, mintha leküldtek volna egy felderítőt, hogy ellenőrizzen minket, így a következő lépés valószínűleg egy teljes körű invázió lesz”.

Hamar egy kisebb pánikot is okozott a híresztelés és az emberek különféle fórumokon és a közösségi médiában is arról kezdtek beszélni, hogy mikor várható egy lehetséges invázió, és hogyan akadályozhatja majd meg ezt a kormány.

Hirdetés

Elmarad a “világvége”?

Azonban mi mindenkit szeretnénk megnyugtatni. Ezek a következtetések teljesen légből kapottak, és csak a tömegpszichózis művei. Amikor egy kisebb tömeg pánikba esik és ugyanazt a tévképzetet látják bele egy adott dologba, legalábbis így lehetne egyszerűen és közérthetően leírni a jelenséget.

Ha valóban idegen invázióra készülnének az emberségi ellen, azt egyrészt nem kötnék random szemtanúk orrára, másrészt nem küldenének “előőrsöt” sem, mivel elég fejlettek ahhoz, hogyha valóban léteznek, akkor akár most is figyeljenek minket a távolból…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!