Címlapsztorik

Michael J. Fox rákos, beszédkészsége romlik, a színész teljesen összeomlott

“”Sajnos a munkát, a filmezést abba kellett hagynom, mert memóriazavaraim vannak és a beszéd is nehezen megy.

Azonban a családom mellettem van, és ez a legfontosabb. A rajongók szeretete is eljut hozzám”

Ki ne ismerné Michael J. Fox legendás színészt, aki még fiatalon a Vissza a jövőbe című filmekkel vált híressé,

Hirdetés

Karrierjét azonban tragikus módon törte derékbe kezdődő Parkinson-kórja, ami azóta, közel 20 éve leteltével is ugyanúgy gyógyíthatatlan, mint akkor volt.

Így a színészlegenda sajnos végig kellett hogy menjen a hanyatlás különböző fázisain, elmondása szerint ez volt a legrosszabb éve, ráadásul még daganattal is operálnia kellett őt az orvosoknak.

A színész elmondta:

“Pokoli évem volt a tavalyi, a legrosszabb az eddigi életemben. Hiszen 92 éves korában elhunyt az imádott édesanyám, Phyllis.

Ráadásul egy gerincműtétem is volt, egy daganatot kellett kioperálni. Ha mindez nem lett volna még elég, eltörött az arccsontom, a jobb karom, a könyököm és a vállam is”.

“Sajnos a beszédkészségem egyre romlik, így kerülöm az emberek társaságát, csak néhány segítőmmel érintkezem, de tőlük is gyakran elnézést kell kérnem, mert nem mindig tudok illedelmesen fogalmazni”

Foxot a magánéletben a most a 62 éves Tracy Pollan színésznő segíti. Házasságukból négy gyerek született, a 33 éves Sam, valamint három lány, a 27 éves Aquinnah és Schuyler, illetve a 21 éves Esmé.

“Sajnos a munkát, a filmezést abba kellett hagynom, mert memóriazavaraim vannak és a beszéd is nehezen megy. Azonban a családom mellettem van, és ez a legfontosabb.

A rajongók szeretete is eljut hozzám, a közösségi fórumokon és a Comic Conon találkozhattam a Vissza a jövőbe-filmek Dokijával, Chris­topher Lloyddal, az is csodás érzés volt.

Hirdetés

Az kell mondanom, teljes az életem, hiszen volt részem sikerekben, és csodás családom van”

– tette hozzá Mi­chael J. Fox.

Joggal mondhatjuk, hogy ez a színész megérdemelt volna egy olyan jövőt, melyben nem győzi le a Parkonson-kór, és végig egészségesen tud színészkedni.

Teljesen máshogyan alakulhatott volna az élete, ki tudja, hány blockbusterben és egyéb produkcióban lehetett volna azóta benne, és mekkora hollywoodi sztárrá nőhette volna ki magát.

Talán majd egy másik életben, vagy jövőben… Ki tudja!

Nekünk mindig a pimasz mosolyú Marty

Nekünk mindig a pimasz mosolyú Marty McFly lesz..

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!