“Megetetett” társadalom: GMO műzöldségek, rákkeltő felvágottak és húsok, a világ, ahol EHETETLEN ételekkel tömnek minket!
Arra “tervezték” valójában őket, hogy a bennünk “növekvő” betegségeke táplálják? Minden, amit az élelmiszeripar borzalmairól nem mondtak el…
Csodálkozunk, hogy annyi a beteg, rákos és allergiás, krónikus bélgyulladással küzdő ember, és olyan, mintha ezek a civilizációs betegségek vírus módjára terjednének?
Megnéztétek már valaha, mikből állnak egyes termékek, amiket leemeltek az élelmiszeripari “gyárak”, azaz boltok polcairól?
Hosszabb már a címkén az E-betűs összetevőket felsoroló rész, mint egy Weöres-vers…
Rákkeltő felvágottak, műanyag ömlesztett sajtok
A felvágottakban található nitrites pácsóból gyomorrákot okozó nitrozamin képződhet, a színezők pedig kárminsavat tartalmaznak, ami egy trópusi rovarból származik.
Egyes szakemberek szerint az élelmiszeripar már rég nem az emberek élelmezéséről, hanem a megbetegítésükről szól…
Az ömlesztett sajt, a felvágottak vagy az üdítők, amelyekből gyereknek egy kortyot és egy falatot sem lenne szabad enni-inni, akkora károkat okoznak a szervezetnek, hogy azt a tudományos kutatások még jelenleg sem képesek teljes mértékben feltérképezni.
Sajtipar: amitől kifordul a beled…
Az élelmiszeripar egyik nagy szegmense a tejipar, azon belül is a sajtipar.
Azt azonban álszent módon nem reklámozza az ipar, hogy a sajtok többsége egy nehezen emészthető masszát alkotnak.
Ezért van az, hogy olykor nagyon sokaknak megy is a hasa a sajtok, főleg ínyenc sajtok fogyasztása után.
A tejföl zsíros, koleszterinben gazdag, ezért ezt sem minden esetben javasolják a táplálkozási szakemberek.
Eleve rengeteg a vita a tejről magáról is, mivel sok kutató van ma már azon az állásponton, hogy a tej valójában nem is élelmiszer. Sőt, a tejmítoszt bár sikeresen elültették a köztudatban, valójában csak egy nagy marketing lufi.
Vagyis valójában nincs összefüggés az erős csontok és a tej kalciumtartalma között. Éppen ellenkezőleg…
A legfrissebb kutatások ugyanis azt hozták ki, hogy a tej nagy mennyiségben való fogyasztása valójában a csontritkulással függhet össze, és ezt ma már orvosi statisztikai adatok is mutatják.
Élelmiszeripar: nem egészségre tervezve?
Egyre nagyobba gyanú már a szakemberek körében is, hogy valami végzetes átalakítás történt az élelmiszeripar háza táján a 90-es évek óta, ami aztán lejtmenetbe állította az egészséges életmódot is a kétezres évek után.
Azelőtt is rengeteg beteg ember volt, de nem ennyire nagy arányban.
2000 után kezdett el minden végtelenül felgyorsulni, komolyabban bendulni az a bizonyos élelmiszeripari tömegtermelés, a gyárszerű véres vágóhidak, az agyonszteroidozott és antiioti9kumozott tehenek, marhák, és a “kokssszal” felfújt csirkék…
Nagyon sok szakember tartja úgy, hogy a mai élelmiszeripari rendszert valójában nem arra tervezték, hogy az embereket ellássa élelemmel, hanem arra, hogy megbetegítse azokat.
Ebben pedig van valami.
Egyre több az ételallergiás, de a daganatos megbetegedések száma is drasztikusan magasra ugrott.
Ez pedig mind annak a jele, hogy valójában globális szinten mérgeznek minket.
Ez a mérgezés pedig valamilyen szinten tudatos…
Modern népirtás fű alatt?
Létezhet egy titkos összefonódás az élelmiszeripar és az egészségügy között.
Mivel az ember káros élelmiszerekkel van ugyanis tömve, így egyre emelkedik a betegek száma, amit az egészségügy kiszolgál, ezzel hihetetlen profitot vágva zsebre.
Ne feledjük, hogy a gyógyszerek és a különféle kezelések alkotják azt a betegségpart, amiből az orvosok és a nagy gyógyszer vállalatok gazdagodnak.
Modern kori népirtás zajlik, a profit érdekében.
Csak ezt senki nem meri nyíltan kimondani…
.