Egyéb

Az emberiség 29 földönkívüli üzenetet kapott az űrből? Dokumentumok szivárogtak ki, nem akármit állítanak

Valóban idegen civilizációk próbálják felvenni velünk a kapcsolatot?

A legmagasabb kormányzati szinteken foglalkoztak és foglalkoznak ma is a kérdéssel?!

Az egész Amerikát, de az utóbbi évek információi alapján a bolygót megfigyelő amerikai NSA 29 földönkívülinek gondolt rádiójelet fogott a világűrből.

Hirdetés

Ezeket a jeleke tudósok vizsgálták meg, és valamennyien egyöntetűen azon az állásponton voltak, hogy a jelek mesterségesen generált jelforrások lehetnek, és kizárt, hogy a természet művei legyenek.

Egyrészt semmilyen más űrbéli jelenség nem ismert, ami ilyen jeleket bocsát ki, másrészt a jelek az emberi rádiójelekre is hasonlítanak, egyes szekvenciák látszólag “szerkesztettek”.

A Pentagon közeli – meg nem erősített – források még ennél is tovább mennek.

dokumentumok és úgynevezett peranyagok szivárogtak ki, melyek arról beszélnek, hogy egy ismeretlen földönkívüli civilizáció próbálta felvenni a Földdel a kapcsolatot.

Az információk szerint Puerto Ricóban fogták az első rádiójeleket, melyeket egy bizonyos Carl Sagan próbált dekódolni, értelmezni.

Már ekkor felmerült a jel mesterséges eredete, és az, hogy szándékosan “címezték a Földnek”.

Ezek a jelforrások a dokumentumok és a hírek szerint nem egyeznek meg a manapság több ízben a Földre érkező FRB – azaz Gyors rádiókitörések – eredetével.

Azoknál sokkal komplexebbek, és intelligens tervezés nyomait viselik magukon.

A tudósok hat további rádiójelet fedeztek fel a galaxisunkon kívüli mély űrből származó helyről, ahonnan az idén és 2012 folyamán is hasonló jeleket észleltek. Erről a konkrét helyről összesen 17 ilyen rádiójelet fogtak és természetüknél fogva a szakértők komolyan elgondolkodtak annak lehetőségén, hogy valamiféle földönkívüli életformával “kerültünk-e kapcsolatba”

Hirdetés

A napvilágra került dokumentumok egy pernek köszönhetően láttak nyilvánosságot.

2004-ben titkosították, majd 2011-ig nem is voltak ezek ismertek, most azonban betekintést nyerhetünk, és ijesztő dolgok derültek ki belőle.

A dokumentummal kapcsolatban nem áll rendelkezésre túl sok részlet, kivéve azt a tényt, hogy valóságos, és az NSA adatbázisában tették közzé a műszaki folyóiraton keresztül.

A címe “Kulcs a földönkívüli üzenetekhez”, és egy “H. Campaigne” nevű úriember próbálja meg benne dekódolni az üzeneteket.

29 titkosított üzenettel birkóztak meg a tudósok.

“Nemrégiben egy sor rádióüzenet hallatszott a világűrből.

Az átvitel nem volt folytonos, hanem szüneteket tartalmazó darabokból álltak, amelyeket egységnek lehetett tekinteni, mert újra és újra megismétlődtek.”

A dokumentum vége felé a szerző kijelenti, hogy “bejutottunk az alapszimbólumok jelentésébe, és ami még fontosabb volt, megismertük a jelölés néhány szintaxis szabályát, és hibákat találtunk a folyamat során.

Van néhány szavunk a kifinomult fogalmakra, és még több adat alapján egy kis munkával sikerült létrehozni a fordítását.”

Nem találtunk olyan dokumentumot, amely pontosan leírja, hogy pontosan mit tudtak meg, és mi volt a fordítás. Mindenesetre ez elég érdekes…

“A G2 katonai hírszerzésének ezredese (a G2 a hadsereg hírszerzését jelenti) San Franciscóból ma arról tájékoztatott, hogy nincs további információja, és hogy a Seattle-i irodánk birtokában van az általa ismert valamennyi információnak, és kezeli az ügyet Washingtonban, Tacomában.”

Ez nyilvánvaló bizonyítéka annak, hogy valamit nagyon titkol az amerikai kormányzat és a világ minden kormánya tudhat bizonyos dolgokat a világűrben rejtőző esetleges civilizációkról.

Legalábbis sokan így gondolják, míg mások szerint ae gész egyfajta porhintés.

Szerintetek hamarosan várható valamiféle végső “szivárogtatás”?

Jön az a bizonyos Felfedés melynek keretében megtörténik majd az első tényleges kapcsolatfelvétel, és egy idegen civilizáció rántja le magáról a leplet a Föld lakossága előtt?

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!