CímlapsztorikMisztikumMúltidéző

Létezhetett egy fejlett emberi civilizáció a jelenlegi emberiség előtt – állítja egy tudós

Komoly bizonyítékokat tárt fel 30 év kutatása során – jelentette ki.

Szerinte minden eddigit tudásunk téves, nem mi voltunk az elsők a Földön.

Döbbenetes dolgok tárultak fel.

Hirdetés

Elmondása szerint egy fejlett emberi civilizáció élhetett a Földön a múltban, amely a történelem számára azonban elveszett, ezért ma az emberiség úgy tudja magáról, hogy mi voltunk az egyetlen és első értelmes faj a bolygón.

Az újságíró Graham Hancock önjelölt tudósnak állt és az egész világot felkutatta komoly bizonyítékok kapcsán, hogy ezt megcáfolja.

Szerinte ugyanis több olyan nyomot is hagyott hátra az előző emberiség, melyet már megtaláltunk és ott van az orrunk előtt.

Több olyan civilizációról is tudunk ma, melyek feltehetően az utolsó jégkorszak idején élték a virágkorukat, de ez még semmi, ez csak a jéghegy csúcsa.

Az emebri őstörténet sokkal mélyebb és szövevényesebb, mint azt bárki gondolná.

Graham Hancock szerint a mainstream elmélet szerint az utolsó jégkorszak után kezdtek el őseink vadászni és gyűjtögetni, városokat és telepeket hoztak létre, amíg 6000 évvel ezelőtt ki nem alakultak az első tényleges civilizációk.

Az újságíró szerint azonban annyi furcsa lelet és felfedezés tárult már a régészek elé, melyek egyre hátrébb és hátrébb tolják ezt a dátumot is.

Ez pedig alátámasthatja azt a nagyon népszerű elméletet is, miszerint a jelenlegi emberi civilizáció már a hatodk emberi faj a bolygón.

Korábban pedig többször kialakult a civilizációnk, évezredeken át uralkodtunk is, de egy ponton mindig bekövetkezett az a bizonyos gyors hanyatlás, melynek jeleit már érzékelhetjük a jelenkor civilizációján is.

Hirdetés

Graham hancock példának említi a Törökországban található Derinkuyut, egy ősi föld alatti várost és túlélőbunkert, amely több ezer embernek szolgálhatott menedékül a vészterhes időkben.

Mindez azt mutatja, hogy már akkoriban, az ember előtti időkben is képesek voltak nagyon nagy és fejlett civilizációkba rendeződni az emberek és hatalmas óvóhelyeket építeni a föld felszín alatt.

Graham Hancock azt is megemlíti, hogy egy a sumeroknál sokkal régebbi civilizáció nyomait találhatták meg Dél-Indiában.

Az első romok, amiket felderítettek a víz alatt voltak.

2001-ben tárták fel a várost, Tamil Naduban.

A nagapattinami parton lévő, Poompuhar környéki lelőhely arról tanúskodik, hogy lakói akár a sumeroknál is régebbi civilizációt hozhattak létre egykor. A feladat most cáfolni vagy bizonyítani a hipotézist.
Az észak-angliai Durhami Egyetem geológusa, Glenne Milne szerint a víz alatti kamerákkal készített felvételek szerint a poompuhari épületek sokkal fejlettebb megoldásokat mutatnak, mint a harappai régészeti lelőhelyek.

És akkor még nem beszéltünk a sok-sok furcsa tárgyi bizonyítékról, melyek ugyan már valóban szürke zónának számítanak, mivel ezek eredete nagyon vitatott, de felvetik annak a lehetőségét, hogy további bizonyítékok egy szuperfejlett emberi civilizáció korából.

Ilyenek az ősi, elektromosság használatára utaló nyomok például Egyiptomban, de ide lehet sorolni az állítólag több mint 300 millió éve szekérkereket, amit egy szénbányában találtak meg.

Ezek a jelek és nyomok mind azt bizonyíthatják, hogy akármennyire is hisszük: nem biztos hogy az emberiség az első fejlett civilizáció a Földön.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.